Haa! I to ja będę pierwsza, która pogratuluję takiej nowiny (mówiłam żeby się logować
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
) Więc femii GRATULACJĘ!! Nawet nie wiesz jak się cieszę, ale zwaliłaś mnie tą wiadomością z nóg normalnie oczy wyszły mi z orbit, oczywiście pozytywnie zaskoczone
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
No mówisz że wąż się popłakał....no no ładnie, tak reaguję prawdziwy mężczyzna (poważnie
![Tak :tak:](./images/smilies/tak.gif)
). Przyznam się szczerze, że też już o tym myślałam w końcu czas nie stoi w miejscu. Ja wracam z kochanym do kraju (on z Afganu ja z Dani) już w kwietniu ! Więc został mi jeszcze tylko 1 miesiąc czekania
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Zarobki się zwiększyły on też nie wróci z pustą kieszenią, więc raczej nic nie stoi na przeszkodzie
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ale jak to ja i moja rodzinka mamy problemy trochę w tych kwestiach i troszeczkę się boję. Ale wszystko na szczęście wyleczy się tabletkami i wróci do normy, jest na dobrej drodze
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Raz jak rozmawiałam z nim przez skypa mieli alarm w jednostce i musieli się schować w swoim bunkrze na dole. Musiał szybko kończyć a ja słyszałam te syreny i omal nie padłam na zawał. Takich przeżyć nie polecam nikomu. A teraz właśnie piekę beze na torta jak na razie ładnie rośnie. Mimo tego, że wyjechałam z kraju i trochę tęsknie, to nie żałuję swojego pobytu tutaj, w sumie wybrałam najlepszy moment na wyjazd no i zaczyna mi się zwiększać doświadczenie razem z zarobkami na szczęście
![Cheesy Grin :cheesy:](./images/smilies/icon_cheesygrin.gif)
Nie wiem czy widzieliście ten nowy film pt "Artysta" ? Ja po zobaczeniu tego filmu bardzo się wzruszyłam i zafascynowało mnie kino nieme. Czarno-białe stare dobre filmy, to jest to czego tygryski lubią najbardziej
Jutro koleżanka przychodzi na torta mam nadzieję, że wyjdzie dobry i się nie z błaźnie. Femii ja stawiam, że to dziewczynka, ja zawsze chciałam mieć "parkę" chyba że wolisz syna
I znów mi się przypomina film I kto to mówi
![Ha ha ha :haha:](./images/smilies/haha.gif)
Życzę Ci jeszcze milszych chwil z dzieciątkami niż te w filmie