by Sadie_Frost » Mon Aug 25, 2003 12:14 am
a ja się nie zgadzama ja się nie zgadzam! płyta jest dziwna,ale w tym wypadku to zaleta. Uważam że głos Majandry pasuje do muzyki jaką zdecydowała się umieścić na krążku i byłam bardzo pozytywnie zaskoczona że wydała bardzo oryginalne,ciekawe CD, które z pewnością powinno zwrócić uwagę krytyków. Mimo iż nie mam nic przeciwko muzyce pop i artystkach popowych takich jak britney,pink,czy j.lo(choć oczywiście też nie można wrzucić ich razem do jednego worka) to niezmiernie ucieczyło mnie że Majandra nagrała tak odbiegającą od powszechnego stylu płytę. Ale sama napisałam kilka postów wyżej ż epłyta jest niecodzienna i nie każdemu musiała przypaśc do gustu i rzeczywiście tak jest. A może po prostu przyzwyczejni jesteśmy do dżwięków rodem z mtv i dlatego krążek Delfino trudno przełknąć? Sama z początku miałam mieszane uczucia,ale uważnie wsłuchałam się i osobiście chylę czoła przed panną Majandrą. Takie muzyczne dziwolągi to-sami musicie przyznać-rzadkość, dla mnie:prawdziwy skarb. Oby więcej wokalistek decydowało się na takie eksperymenty, ludziom którym się podobało polecam Fionę Apple,któr amoże neico odbiega stylem, ale klimat jets podobny,a także Berenice
![Image](http://www.republika.pl/mememe/quad.jpg)