![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Moderator: piter
Czyli mam rozumiec, że do tej pory byłaś zakłamana? I jeszcze mi napisz, że bałaś się to napisac bo może bałaś sie krytyki? Pft... Bardzo dziecina zagrywka i żałosna.nowa wrote:No tak, w końcu powiedziałam co myślę
Odpowiedź brzmi: NIE. Po pierwsza ja się dobrze bawię. Po wtóre inni widac też. Po trzecie mało obchodzi mnie Twoje podejście do tej sprawy i w ogóle nie wiemc zemu zawracam sobie tym głowę... A nie już wiem! Nie podoba mi się Twoja 'widzimisie' i tyle.nowa wrote:Czy wy z łaski swojej choć raz moglibyście dać sobie spokój?
Tak rozkazuję Ci mnie słuchac, wielbic i powieścic mój plakat nad łóżkiem. Jeśli jeszcze Ci mało masz codziennie wysyłac nam pm o terści jacy to my jesteśmy boscynowa wrote:Zrobiliście z siebie wielką trójcę, której wszyscy mają słuchać, której nikt nie może się sprzeciwić i oczywiście którą wszyscy mają ubóstwiać
Jeśli ktoś mi pisze topik typu 'najładniejszy avatarek' (można go znależc w Miodzio o ile się nie mylęnowa wrote:Naśmiewacie się ze wszystkich, odstraszacie przy tym wszystkich nowych autorów... i nie tylko autorów. I oczywiście uważacie, że jesteście przy tym tacy strasznie śmieszni, zwłaszcza, że powtarzacie to samo o mleku, rajtuzach i wiewiórkach gdzie tylko się da juz od paru miesięcy Sory, ale przejadło mi się to!
Yyy... masz na myśli KIEDY?Czyli mam rozumiec, że do tej pory byłaś zakłamana?
aha. ok. no to przestaniemy.Sory, ale przejadło mi się to!
zacznijmy od tego, ze nikogo nie zmuszamy... to Wasza inteligencja popycha Was do oddawania nam boskiej czci...Zrobiliście z siebie wielką trójcę, której wszyscy mają słuchać, której nikt nie może się sprzeciwić i oczywiście którą wszyscy mają ubóstwiać
Nie mogę się doczekaćps: zostan jeszcze troche... masz niepowtarzalna okazje sprawdzic jak to jest byc kamienowana (to _liz) na stosie (to Onarek) przy dzwiekach Ich Troje (to ja)
Taaak... skojarzeniao mleku, rajtuzach i wiewiorkach gadamy, bo sie naokolo tego skojarzenia gromadza jak muchy nad swiezym scierwem..
Nie ma.nephit wrote:autorka chcialo to opublikowac i ma do tego prawo.
No proszę. A ja sądziłam, że my tak sami z siebie...zostaliscie wybrani przez Boga i wypelniacie swoja misje wyplenienia plagi glupoty z planety Ziemi...
Users browsing this forum: No registered users and 26 guests