1 SERIA W TV
Moderator: LEO
Forum rules
Zabrania się spoilerowania - strefa zaostrzonego rygoru
Zabrania się spoilerowania - strefa zaostrzonego rygoru
hmmm. A ja nie ogladałem Roswell ani razu. A nie... przepraszam. oglądałem kilka odcinków chyba drugiej serii, ale to z nudów. Będe więc improwizował - użyje wiadomości, których dostarczyła mi siostra, a sporo tego bedzie.
Nawet najprzebieglejszy mężczyzna nie dorówna w fałszu najszczerszej kobiecie. Bo aby oszukać kobietę, potrzebny był wąż, ale aby oszukać mężczyznę, wystarczyła kobieta.
![Cheesy Grin :cheesy:](./images/smilies/icon_cheesygrin.gif)
ALE!
Basitan, ja Cię proszę, zacznij od piwerwszej serii, bo jeśli pierwsza Cie nie przekona, to trzecia chyba też nie. O drugiej zapomnij na jakiś czas
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
MOŻE... może będziesz mialokazję oglądnąć 1 serię... może będzie reaktywacja
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
A z tym czekanie - to święta prawda
"...I'm a member of that group of... outsiders. So... thank you, Roswell... Thank you for... for letting me live among you...Thank you for giving me a home... "
Póki co to nie mam zamiaru oglądać. Chociaz już przyznałem, że chyba z kilka odcinków zdawkowo obejrzałem (tak to jest jak siostra wyrwie pilota i nie ma nic innego do roboty). Z tego co słyszałem uwagi warty jest jedynie pierwszy sezon.
Nawet najprzebieglejszy mężczyzna nie dorówna w fałszu najszczerszej kobiecie. Bo aby oszukać kobietę, potrzebny był wąż, ale aby oszukać mężczyznę, wystarczyła kobieta.
Nie musisz przepraszać, w końcu tu taki temat i nie ma co go omijać. Podzelić się wrażeniami? Przyznaję, ze widziałem chyba tylko 6 może 7 odcinków pierwszej serii i to w urywkach. Ale była nawet niezła. Ciekawie rozbudowana fabuła i trochę napięcia. Widziałem (teraz padną tytuły, tkóre mi własnie podała Issy, bo aj nie mam pojecia o tych tytułach): Missing, Balance, Toy House, Four Square, Max to the Max, Destiny. Jesli mam się wypowiedzieć w kwestii bohaterów to nie trawie tylko tej krzykliwej i znerwicowanej blondynki. Coś jeszcze?
Marii zapewneBastian wrote:Jesli mam się wypowiedzieć w kwestii bohaterów to nie trawie tylko tej krzykliwej i znerwicowanej blondynki.
Czarne biblie spisałem Słowa " Potępienie z zamierzenia " Gorzka prawda zdawała się daleko lepszą od kłamstwa Bo gdy nadzieję obalił rozum Coś się skończyło I Śmierć padła szybko do stóp życia
- brendanferhfan
- Zainteresowany