Czyli pomysł się spodobał
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Cieszę się. Chciałam wam podawać go w mniejszych porcjach, żeby was nie ogłuszyć jak po ciosie obuchem w głowę, ale widzę, że sprawa się rozkręca. Jak ja to widzę? Dokładnie tak, jak powiedziała Nan - w formie łańcuszka. Dajmy na to chętni z Krakowa się spotkają i wypiszą na kartce dedykacje/wiersze/podpisy/etc
Potem wysyłamy list do Warszawy, gdzie Nan zbiera ekipę i dalej leci, jak wyżej Opole (Eluś, jesteś chętna?
) itd. Mnie z Jasonem kojarzy się plakat, który wisi od jakiegoś czasu na mojej ścianie. Przedsawia różne hasła wypisane japońskimi znakami
A wisi tam jeszcze od czasów Roswell, zanim Jason ujawnił swoją słabość do tego kraju. Tak więc, jak, kto woli - zdjęcia, czy nieduże przedmioty (podoba mi się też pomysł z odciskami łapek, chociaż z drugiej strony Jason odcina się nieco od Roswell
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
), wysyłkę do USA biorę na siebie. Chyba, że ktoś ma ogromną ochotę dorzucić się do przesyłki...
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Tak sobie myślałam, że do jego urodzin powinnyśmy zdąrzyć z całą akcją, jak sądzicie? Gdyby były jednak jakieś problemy z tymi spotkaniami myślałam jeszcze, że każda chętna (chętny
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
) mogłaby naskrobać na kartce wielkości A5 (może A4?) coś od siebie, ładnie ją ozdobić. Potem wysłałybyście toto do mnie (z ewentualnym dodatkiem od siebie w formie drobiazgu), a ja powklejałabym te kartki w artystycznym nieładzie do dajmy na to ładnego zeszytu (myślałam, żeby kupić taki z czarnymi kartkami) - tak żeby każda strona poświęcona była każdej z nas. A5/A4 to wielkość, która powinna wystarczyć na kilka słów i np. jakieś zdjęcie, czy rysunek/fanart dedykowany Jasonowi. Jak sądzicie?
P.S. Freja, ja również zakochałam się w twojej sygnaturce! Skąd są te zdjęcia, nie wiesz może? A jeśli nie to, kto jest jej autorem? Zasięgnę informacji u źródła
P.S. 2 Na
jasonbehr.orgsą wszystkie zdjęcia z Just like heaven w dużych rozdzielczościach i bez znaków wodnych!
.... Z OSTATNIEJ CHWILI....
Właśnie sobie czytam relacje na Media BLVd, że Jason zdradził, iż niedługo będzie o nim słychać dużo więcej. Myślę sobie, że miał na myśli D-WAR a tu taka niespodzianka. Jason zagra w nowycm filmie! Wcieli się w postać... wilkołaka
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Widać nasz Jason ma skłonności do nie do końca ludzkich postaci. Najpierw kosmita, potem ofiara nieziemskiej klątwy, dalej wcielenie wojownika sprzed setek lat, a teraz zły Wilczek. Auuuu
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
->
IMDb,
FanForum.net. Od razu przypomina mi się pewne japońskie anime pt. "Wolf's Rain". Już kiedyś, gdzieś tu na forum, o nim wspominałam. Co prawda anime opowiada o wilkach, ale są to wilki, które przybierają również ludzką postać, stąd pewne podobieństwo do wilkołaków, które raz są ludźmi, a raz... nie
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Jason w tej roli kojarzy mi się z głównym bohaterem "Wolf's Rain" - Kibą. Ciekawe, dlaczego?
![Image](http://www.shaunrowland.com/misc/kiba2-small-painting.jpg)