Jestem za tylko teraz to wy proponujcie termin bo na mój nigdy się nie stawiacieCzips wrote:to co może w święta znajdzie się więcej czasu na poczatowanie?
![Sceptyczny :scep:](./images/smilies/skept.gif)
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
Jestem za tylko teraz to wy proponujcie termin bo na mój nigdy się nie stawiacieCzips wrote:to co może w święta znajdzie się więcej czasu na poczatowanie?
Po pierwsze JA się stawiamMAX EVANS wrote:bo na mój nigdy się nie wstawiacie
Beauty bo ty jesteś wyjątkiemBeauty_Has_Come wrote:Po pierwsze JA się stawiam
Beauty to będzie trudne skoro na forum o Roswell większość nowych wątków dotyczy innych seriali. Jak tak dalej pójdzie to Roswell będzie jedynie dodatkiem do forumBeauty_Has_Come wrote:Ludziki moje drogie, nie znikajcie mi z forum
Te nowe działy sprawiają, że forum jeszcze oddycha. Pomyśl Max, ile w ciągu ostatnich 2-3 miesięcy otwarłeś nowych tematów o Roswell? A poza Roswell? Skąd więc mają się brać tematy do dyskusji? Czasem pojawia się nowy temat, ale mało kto pisze posty dłuższe niż jedno zdanie i zachęcające do dyskusji na ich podstawie. I temat umiera. Nie mówię tego z pretensją, każdy może pisać co chce i ile chce, ale warto pomyśleć nad tym, czy w tematach o Roswell jest jeszcze o czym dyskutować.MAX EVANS wrote:Beauty to będzie trudne skoro na forum o Roswell większość nowych wątków dotyczy innych seriali. Jak tak dalej pójdzie to Roswell będzie jedynie dodatkiem do forumBeauty_Has_Come wrote:Ludziki moje drogie, nie znikajcie mi z forum
Popatrz, co napisałam:MAX EVANS wrote:Beauty ale np ja nie jestem w stanie pisać postów na temat seriali których nigdy nie widziałem na oczy
Nie chodzi mi o inne seriale, tylko o Roswell, działy o muzyce, filmach, hobbyBeauty_Has_Come wrote:Pomyśl Max, ile w ciągu ostatnich 2-3 miesięcy otwarłeś nowych tematów o Roswell? A poza Roswell?
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests