Filmy Roswell-fanów...
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
ja też kocham buntownika z wyboru, władcę pierścieni, atak klonów też może być...ale najbardziej kocham film ''Godziny'', a także książkę o tym samym tytule. To fantastyczne dzieło, stworzone z uczuć, przezyć, emocji, z wszystkiego co ludzkie i piękne...
a tak na marginesie..Nan, od roku miałąm tę ankietę M&M z blah ))
ale jakoś do głowy nie przyszło mi łączyć jej z filmikiem 4AAAB
a tak na marginesie..Nan, od roku miałąm tę ankietę M&M z blah ))
ale jakoś do głowy nie przyszło mi łączyć jej z filmikiem 4AAAB
'' It is easier to forgive an enemy than to forgive a friend''
William Blake
William Blake
- Graalion
- Mroczny bóg
- Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów
Tak, Żołnierze Kosmosu. Wy, którzy poszukujecie głębszych przesłań w filmach, ostawcie film ów w spokoju. Jeśli jednak chcecie się zabawić i ogólnie szukacie świetnej rozrywki na te 1xx minut, dobrze trafiliście.
Ogólnie wg. mnie film należy do mniej więcej tej samej kategorii co Smallville. Siadając przed ekranem dobrze jest wyłączyć wyższe partie mózgu i nastawić się wyłącznie na bierną rozrywkę. I TO WŁAŚNIE KOCHAM
Ogólnie wg. mnie film należy do mniej więcej tej samej kategorii co Smallville. Siadając przed ekranem dobrze jest wyłączyć wyższe partie mózgu i nastawić się wyłącznie na bierną rozrywkę. I TO WŁAŚNIE KOCHAM
"Please, God, make everyone die. Amen."
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
K-Pax jest niesamowitym filmem ! Kiedy mialem divxa obejrzalem go 4 razy a potem kupilem sciezke dzwiekowa ! ORYGINALNA !! wyobrazcie sobie... Wiem co moglbym dodac jeszcze do mojej listy - ORANGE COUNTY z Colinem Hanksem ! FILM WYMIATA !!! Jest swietna komedia, a jesli juz komedie to i GDZIE JEST NEMO? - Pixar rzadzi Prosze Panstwa...
Po co człowiek żyje ?Aby byćoczamiuszamii sumieniemStwórcy WszechświataTy baranie][-][ ][_][ ][\/][ //-\ ][\][
Tak ścieżka dźwiękowa jest cudowna Piosenka Sheryl Crow na końcu- piękna Ale nie tylko ta piosenkarka łączy nasz serial z K-PAXEM.Podobne motywy-zagubienie,samotność w tłumie,poczucie niezrozumienia...Takie dostrzegam podobieństwa...
A jaką macie teorię na pochodzenie Prota Prawda li to że istnieje K-Pax wg Was
A jaką macie teorię na pochodzenie Prota Prawda li to że istnieje K-Pax wg Was
Cube, Bez twarzy, Łzy Słońca, Atak Klonów (ta muzyka!!!!), Final Fantasy, Matrix (1 i 2), Animatrix(ale nie wszystkie filmiki), Wasabi, Chicago, 100 dziewczyn i ja , Bastion, Twierdza, Milczenie owiec, Taxi (1i2, bo 3 jeszcze nie obejrzałam - WIDZIAŁ KTOŚ MOŻE?), Gladiator, Podziemny Krąg (chociaż trochę jak dla mnie zsa krawy), Reakcja Łańcuchowa, Epoka lodowcowa, Shrek, Władca Pierścini, i tak dalej....
- Agusi@-chan
- Nowicjusz