Ja jestem uzależniona od muzyki.... Wstaje rano, włanczam wieżę i szykuję się do szkoły, w szkole często podczas lekcji( zwłaszcza tej nudnej matmmyyyy) nucę sobie, oczywiście w myślach, moje ulubione kawałki, jak wracam to odrabiam lekcje również przy muzie, ucze sie przy muzie, serfuje po internecie przy muzie, godzinami oglądam vivę, a by pięknie zakończyc dzień zasypiam przy muzyce
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Ja poprostu nie przeżyłabym bez niej jednego dnia !!!! Oki, może bym przeżyła, ale nie wiedziałabym co ze sobą zrobić i cały czas chodziłabym wkurzona na wszystko i wszystkich
![Język :jezyk:](./images/smilies/jezyk.gif)
A rzeczą której nie mogę ścierpieć jest to, że mam beznadziejny głos i nie mogę się poświęcić śpiewaniu
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Nie mówie o żadnej karierze, ale fajnie by było móc sobie cos tam podśpiewywać od czasu do czasu i móc się przy tym słuchać
Oprócz muzyki moją wielka pasja są zwierzęta
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Hoduję w domu dwie zeberki ( nie mylić z zebrami
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
), ale niestety rodzice nie pozwalaja mi mieć psa, a śmiało mogę powiedzieć że jest to moim marzeniem
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Uwielbiam również jezdzic konno (jestem początkująca, ale na wiosnę zamierzam wziąć sie w garść i namawiać rodziców co weekand na wypad do stadniny
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
). Jeżeli nie słucham muzy, ani nie oglądam ViVY, to z chęcia oglądam ANIMAL PLANET
A, zapomniałam nadmienić że mnie również kręcą wampirki, a do tego kosmici, czary i wszelkie zjawiska paranormalne
To by bylo tyle o mnie......