4 sezon vs. The Lost City
Moderators: Olka, Hotaru, Hotori, Hypatia
sysia ma 100% racji.
i niezly pomysl
w polsce mozna by zrobic parodie roswell
1. aktorzy do dyskusji - tylko nie fani - do zagrania roli trzeba czegos wiecej niz tylko znajomosci postaci
2. miejsce akcji - dowolna wies o nazwie na 'R'
3. Lepper zamiast Kavara i cala Samoobrona w roli Skorow z misteczka Coppersummit (samoobrona i żniwa...hehe co za zbieg okolicznosci...
)
4. zamiast "Crashdown", lokal o wiele mowiacej nazwie "Katastrofa"
5. zamiast K4, K3 i to w ukladzie trojkacika
- 2 dziewczyny + 1 facet (i koniecznie zapasy blotne w ramach konkurencji o reke Krola)
6. zamiast Granilithu, oswojony prosiak, dajacy posiadaczowi nieograniczona moc
7. i jeszcze Kuba Wojewodzki jako Valenti... albo nie... lepiej jako Topolsky
moze macie jeszcze jakies pomysly?:D
i niezly pomysl

w polsce mozna by zrobic parodie roswell
1. aktorzy do dyskusji - tylko nie fani - do zagrania roli trzeba czegos wiecej niz tylko znajomosci postaci
2. miejsce akcji - dowolna wies o nazwie na 'R'
3. Lepper zamiast Kavara i cala Samoobrona w roli Skorow z misteczka Coppersummit (samoobrona i żniwa...hehe co za zbieg okolicznosci...

4. zamiast "Crashdown", lokal o wiele mowiacej nazwie "Katastrofa"
5. zamiast K4, K3 i to w ukladzie trojkacika

6. zamiast Granilithu, oswojony prosiak, dajacy posiadaczowi nieograniczona moc
7. i jeszcze Kuba Wojewodzki jako Valenti... albo nie... lepiej jako Topolsky

moze macie jeszcze jakies pomysly?:D
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
Ludzieee.......
Wam to bardzo trudno cos wytlumaczyc.
Po pierwsze - Jesli serial powstanie NIE ZAGRA w nim ZADEN ze znanych obecnie polskich mlodych aktorow, gdyz oni graja w filmach bo dostaja role PO ZNAJOMOSCI.
Po drugie - Serial NIE BEDZIE tworzony wedlug JAKICHKOLWIEK POLSKICH kanonow produkcyjnych. Formula tworzenia bedzie ORYGINALNA.
Po trzecie - Stacja TVN znalazla odpowiednia grupe, ktora stworzy efekty specjalne na PRZYNAJMNIEJ AMERYKANSKIM POZIOMIE. Efekty pracy tej ekipy mozecie podziwiac np. w programie Wirtulandia.
Po czwarte - NAJWAZNIEJSZE - CIERPLIWOSCI. "Rome wasn't build in a day"
Po pierwsze - Jesli serial powstanie NIE ZAGRA w nim ZADEN ze znanych obecnie polskich mlodych aktorow, gdyz oni graja w filmach bo dostaja role PO ZNAJOMOSCI.
Po drugie - Serial NIE BEDZIE tworzony wedlug JAKICHKOLWIEK POLSKICH kanonow produkcyjnych. Formula tworzenia bedzie ORYGINALNA.
Po trzecie - Stacja TVN znalazla odpowiednia grupe, ktora stworzy efekty specjalne na PRZYNAJMNIEJ AMERYKANSKIM POZIOMIE. Efekty pracy tej ekipy mozecie podziwiac np. w programie Wirtulandia.
Po czwarte - NAJWAZNIEJSZE - CIERPLIWOSCI. "Rome wasn't build in a day"
- Graalion
- Mroczny bóg
- Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów
No to czekamy.
Niedawno się właśnie dowiedziałem, że polscy amatorzy na swoich komputerach potrafią tworzyć efekty przewyższające te z hollywoodzkich superprodukcji. Polak potrafi
.
Ale ta ORYGINALNA formuła tworzenia trochę mnie niepokoi.
Niedawno się właśnie dowiedziałem, że polscy amatorzy na swoich komputerach potrafią tworzyć efekty przewyższające te z hollywoodzkich superprodukcji. Polak potrafi

Ale ta ORYGINALNA formuła tworzenia trochę mnie niepokoi.
"Please, God, make everyone die. Amen."
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")