Za dedykację dziękuję
Hmm... Podziewałam się większego zaskoczenia ze strony Aleca, ale cóż to był początek zabawy
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Potem nieszczęsny miał dużo, duuuuużo gorzej z opanowaniem własnych myśli i ciała. Nie dziwię się... Pao tak długich i męcząco nie przynoszących efektu podchodach odmiana
Brawa dla Liz za lekki rausz i odwagę na odmianę samej siebie!
Tom... Hmm Słoniowe uszy w akcji
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Będzie dobrym kolegą i zachowa szczeguły dla siebie czy będzie badboysem
![Ha ha ha :haha:](./images/smilies/haha.gif)
No chyba, że rozpuści, że Alec zajęty na wieki i wszelkie pindyryny i ciągoty mają się trzymać z daleka
... że nie wspomnę o ślimozach
Ciekawi mnie co też Ryan wymyślił, żeby wkurzyć Fukającą Foczkę
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Jakiś diabelski plan w zanadrzu
"Wreszcie dokładnie tam, gdzie chcę." wymruczał z uśmieszkiem, przenosząc spojrzenie na ciepłą, kusząco drżącą wilgotność "Moja, i tylko moja."
Ale w następnej sekundzie coś się zmieniło. Nie wiedział co, ale jakby ktoś wylał na nią wiadro zimnej wody. Usta zadrżały więcej niż niepokojąco, a spod powiek popłynęło kilka łez.
"Liz?" wyszemrał zmartwiony. I może trochę przerażony. Wiedział, że nie działała tak naprawdę świadomie, ale też wiedział, że z całą pewnością alkohol nie mógł wywołać pragnienia tam, gdzie go nie było. Znosił bariery ludzkiego zachowania, ale go nie tworzył. "Wszystko w porządku?"
Nie wiem dlaczego, ale bardzo zachciało mi się śmieć z biednego Aleca
Tak blisko i nagle zimny kubeł wody aka Rozsądek Liz na miejscu
Całe szczęście, że Alec zrozumiał i wszystko się jakoś rozwiązało.
Dłuuuuuga i geniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalna część, której się nie mogłam doczekać
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Czyli się bardzo podobało i czekam na kolejny kawałek
Kolejna część do kolekcji z twoich opowiadań H. A jeszcze sporo cudeniek czeka na odkrycie... Eh nie mogę się doczekać!