![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderator: _liz
O flashu tez mam mgliste pojęcie, nic w nim nigdy nie robilem (osobiście preferuje SVG - choc na razie jest on mało popularny, ale to tylko na razie.. myślę, ze w krótce się to zmieni, zwłaszcza, że jest to aplikacja XMLa w która dużo łatwiej ingerować niż we flasha - mozna to robic nawet z poziomu notatnika), przy okazji jeszcze male sprostowanie - to co masz zapewne na myślie pisząc java - to jest javascript, przynjamniej o tym ja pisałem, a java to troche coś innego, wiele osób to myli.No wiesz, dla osóbki, która o flashu, javie itp. ma baaaardzo mgliste pojęcie
znam tę stronę, ale nie wiem gdzie jest instrukcja od podstaw, a tak w ogóle to się namęczyłam nad tym shopem i byłam tak sfrustrowana, że musiałam ochłonąć...i musze zaczekać na przypływ entuzjazmu...Hotaru wrote:Martuś, osobiście polecam http://www.graffik.pl - tam zaczynałam szukać informacji. Kiedyś myślałam, że Photoshop to dziwadło z Marsa, pracowałam z Corel PP 9. Wartswyco to takiego
![]()
Z czym to się je?
I tu jest pies pogrzebany. ACDSee jest bardzo poręcznym programem, za to Windows to nędza do n-tej potęgi. Bo jako nie zagłębiający się w istotę działania kompów jesteśmy na niego skazani. Bo działa według swojego widzi mi się. Bo nawet w wersji ulepszonej często zawiesza system i nie deaje dobrym programom pracować właściwie. Bo ludzie zaczynają klnąć przy nim na czym świat stoi. Bo... (tu należy wpisać dowonie wybranych tysiąc negatywnych zdań).Hotaru wrote:Olka, też kiedyś miałam ACDSeeNigdy więcej!
(...) Ale stosowałam ten myk dopiero po przerzuceniu się na xp-ka... i kiedy wyżej wymienione cudo zaczęło wydziwiać dziwne rzeczy....
Skąd ja to znam, tyle, że jestem jeszcze na etapie "nadal"Hotaru wrote:Kiedyś myślałam, że Photoshop to dziwadło z Marsa, pracowałam z Corel PP 9. (...) Na Photoshopie ciężko zacząć....
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests