Jako jedna z pierwszych...
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
Jakos tak wyszlo... Zaczalem Smallville ogladac i tak dojechalem na nim do konca 2 sezonu i mi sie znudzilo... W wakacje siegnalem po Melinde Metz z nudow i przeczytalem 5 czesci w ciagu 2 dni Poza tym wreszcie mi zalozyli stale lacze w domu i moge do woli surfowac po necie hehe zaraz zaczne sciagac odcinki roswell ale beda musialy sie ustawic w kolejce bo duzo filmow mam na liscie Milo jest tutaj wrocic naprawde pozdrawiam
Po co człowiek żyje ?Aby byćoczamiuszamii sumieniemStwórcy WszechświataTy baranie][-][ ][_][ ][\/][ //-\ ][\][
- ciekawska_osoba
- Fan
- ciekawska_osoba
- Fan
Ja oglądam Roswell od samego początku!!!!!!!!Nawet ja był tak późno w nocy i to do tego w niedziele!!!!!!! W szkole mi się zasypiało, ale co tam, Nawet powtórki oglądałam!!!!!! Nie trzegapiłam ani jednedo odcinka!!!! Chyba się uzależniłam,bo mam nagrane moje ulubione odcinki i oglądam je w kółko!!!!! Co ja zrobie jak Roswell się skończy. Mam nadzieję, że Polsat zacznie emisję od początku!!!!!!!!!!!!
Moja znajomość z Czechosłowakami rozpoczęła się ok.1,5 roku temu ale nie pamiętam od którego odcinka.Nie była to miłość od pierwszego wejrzenia,na początku raczej zabijanie czasu.Tak na serio weszło mi to w krew od kiedy trafiłam na tą stronę.Do niedawna tylko czytałam Wasze wypowiedzi (w kafejkach,u znajomych,w szkole na informatyce:))bo internetu w domu nie miałam.Zmieniło sie to parę dni temu od kiedy mam z Wami stałą łączność:)Szkoda że dopiero teraz ile wspaniałych rzeczy mnie ominęło:(Ale lepiej późno niż wcale.Mam nadzieję że to "szaleństwo"tak szybko się nie skończy!
Tak to czytam i czytam i nadziwić się nie mogę.Nan Ty napisałaś 12 lipca że oglądasz Roswell od 4 miesięcy.Zdumiewające!Sądząc po ilości Twoich postów myślałam że jesteś fanatyczką Roswell od początku.A tu prosze jaka niespodzianka.Niektórzy naprawdę mnie tu mile zaskakują perfekcyjną znajomością tematu-wszystkich scen tytułów piosenek.Ja pamiętam tylko te najważniejsze.To się nazywa zaangazowanie w sprawę!!:)Pozdrowienia
Malinko, gwoli ścisłośc, to mój pierwszy odcinek (powtórka Viva Las Vegas) obejrzałam bodajże pod koniec stycznia, potem Heart of Mine w połowie przegapiłam, a Cry Your Name obejrzałam w całości. I mniej więcej wtedy zaczęłam szukać w necie.
No i też zastanawiam się, co będzie później... Gdy już nie będzie nowych odcinków do komentowania... Pewnie zajmiemy się Roswell na DVD, kalendarzami, filmem, 4 sezonami... Chyba się preżyje
No i też zastanawiam się, co będzie później... Gdy już nie będzie nowych odcinków do komentowania... Pewnie zajmiemy się Roswell na DVD, kalendarzami, filmem, 4 sezonami... Chyba się preżyje
Jestem pierwszy raz na forum. Roswell oglądam od niedawna. Zaczęłam pod koniec II sezonu, kiedy się nudziłam i skakałam po kanałach. I tak na trafiłam na odcinek Viva Las Vegas. Potem wyjechałam i opuściłam odcinek kiedy Alex zginął, ale potem stałam sie fanką Roswell i nie ominęłam ani jedengo odcinka.
Nie wiem, czy nie pomylę, nie oglądałam ani jednego odcinka, więc mnie nie ukatrupić Jennifer albo Michelle, nie wiem, jak ona się nazywa... Oj, ta, z którą romansował Jason Behr w którymś z odcinków, nawet mieli jakąś scenę w basenie czy wannie, nie wiem, jakich rozmiarów mają wanny W każdym razie zatkało mnie, jak zobaczyłam ten urywek.... No więc z tą. Ona ma mieć, a może już ma, jakieś dziecko w serialu... Lubią teraz zakańczać seriale, uwaga, widać będzie wysyp nowych seriali. Podobno "Seks w wielkim mieście" też zakończyli... Nie wiem, nie orientuję się, nie oglądam takich rzeczy.