Pożegnanie Xandera...
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
Luki - przypomnę może genezę nazwy Miodzio:
Bzdury Ścieki Nowy Jork Duplikaty Królewskiej Czwórki Miodzio
Oprócz istnienia Miodzio jako forum najbardziej rozrywkowego - pełni też funkcję regularnie oczyszczanego zbiornika na ścieki. Temat _liz i Tośka w założeniu ma służyć temu, aby starcia między tymi dwiema osobami nie zaśmiecały innych tematów (i jako tako się sprawdza). Tematu nie usuwam, jednakże co jakiś czas usuwam z niego tak po 100-150 starszych postów (na co oczywiście narzekają, ale się tym nie przejmuję).
Bzdury Ścieki Nowy Jork Duplikaty Królewskiej Czwórki Miodzio
Oprócz istnienia Miodzio jako forum najbardziej rozrywkowego - pełni też funkcję regularnie oczyszczanego zbiornika na ścieki. Temat _liz i Tośka w założeniu ma służyć temu, aby starcia między tymi dwiema osobami nie zaśmiecały innych tematów (i jako tako się sprawdza). Tematu nie usuwam, jednakże co jakiś czas usuwam z niego tak po 100-150 starszych postów (na co oczywiście narzekają, ale się tym nie przejmuję).
התשׂכח אשׂה עולה מרחם בן בטנה גם אלה תשׂכחנה ואנכי לא אשׂכחך
הן על כפים חקתיך
comprendo.info - co autor miał na myśli - interpretacje piosenek
הן על כפים חקתיך
Rangi jednak bym zostawił - aczkolwiek może tylko specjalne.
W zasadzie - jeżeli będziemy odpowiednio sprzątać w Miodzio - liczba postów nie będzie aż tak niemiarodajnym czynnikiem.
W zasadzie - jeżeli będziemy odpowiednio sprzątać w Miodzio - liczba postów nie będzie aż tak niemiarodajnym czynnikiem.
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
Graalion już ma od dawna przygotowaną mu rangę specjalną. Tylko, jak właśnie powiedział - planowałem nadawać takowe po przekroczeniu 2000 postów A w ogóle proponuję, żeby z tą sprawą przenieść się do tematu Rangi, a tutaj niech się Xander w spokoju/niepokoju żegna.
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
Wiedziałeś, czy nie wiedziałeś - ale czy zrozumiałeś aluzję?
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
-
- Gość
Teraz to wy sobie z tego tematu urządzacie pogadankę na temat tego co jest a co nie powinno być na tym forum. I teraz przeginacie. Tyle czasu Toska i _liz miały swój temat, ale teraz nagle wam się nie podoba? Rychło w czas. To dotyczy też innych tematów. Albo je zamknijcie i przestańcie marudzić, albo dajcie sobie spokój i zostawcie tak jak jest.
"Michael! Jeżeli przez twoje nadymające się ego słychac mój głos, to powiedz, ze w to nie wierzysz!"
"Wam"? To znaczy komu? Lukiemu, który dopiero dzisiaj odwiedził ten temat? Mnie, który regularnie go 'odchudzam'? Bo nie rozumiem...Maria_DeLuca_17 wrote:Teraz to wy sobie z tego tematu urządzacie pogadankę na temat tego co jest a co nie powinno być na tym forum. I teraz przeginacie. Tyle czasu Toska i _liz miały swój temat, ale teraz nagle wam się nie podoba? Rychło w czas. To dotyczy też innych tematów. Albo je zamknijcie i przestańcie marudzić, albo dajcie sobie spokój i zostawcie tak jak jest.
W czym przeginamy? W tym, że normalnie dyskutujemy? Na poważny temat? Na waszych oczach?
Które tematy nominujesz do zamknięcia?
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
-
- Gość
Więc dobrze, tobie się nie podoba. Według ciebie jest to normalna rozmowa? Według mnie jest to oczernianie na oczach wszystkich, którzy tu pisza, tematu Liz i Tośki, które z własnej nieprzymuszonej woli,przysłużyły się wam, tym że zgromadziły wszystkie "śmieci" (jak to nazwałeś) w tym temacie. I za to powinienes być im wdzięczny. nie twierdze, ze śa tam same sensowne i inteligentne rzeczy, ale ludzie dla odmianu potrzebują czegoś takiego. Gdyby wypowiadano tutaj wyłącznie przemyślane i dziesieciostronicowe opinie, to byłoby nudne i nikt by tego nie czytał. Mielibyście niedobór osob na forum.
"Michael! Jeżeli przez twoje nadymające się ego słychac mój głos, to powiedz, ze w to nie wierzysz!"
{o} lub luki jak sie wam nie podoba to po prostu zamknijcie nasz temat.Kto wam broni? A nie nażekajcie. Prosze bardzo...przy okazji wezme przykła z Xandera i ja tez odchodze z forum. Ach to chyba tema pożegnania a nie gadania na temat forum I kto tu sie nie trzyma tematów.Miodzio nie koniecznie powinno być od Roswell.Możesz nawet pousówac wszystkie moje posty.Nie interesuje mnie to. Albo jak tak bardzo ci nieodpowiada że pisze to poprostu wywal mojego nicka..
Take my hand and if I'm lying to youI'll always be alone, if I'm lying to you
Maria - a kto powiedział, że ja nie jestem im za ten temat wdzięczny? Ja jestem BARDZO wdzięczny - co nie zmienia faktu, że co jakiś czas starsze posty usuwam, żeby odciążyć serwer.
Maria, Tośka - O czym jest ten temat? Przeczytajcie jeszcze raz post Xandera
Tośka - jakoś nie będę tęsknił. Kto chce być nowym moderatorem Drugiego sezonu?
Maria, Tośka - O czym jest ten temat? Przeczytajcie jeszcze raz post Xandera
Xander wrote:Nie pozwól, żeby forum zeszło "na psy"
To jest pożegnanie połączone z dyskusją o poziomie forum.Xander wrote:"Miodzio", bedące według mnie najgorszym wynalazkiem forum roswell.xcom.pl... Wypowiedzi spadły na zaskakująco niski poziom... lub zostały zastapione przez emotikonki...
Tośka - jakoś nie będę tęsknił. Kto chce być nowym moderatorem Drugiego sezonu?
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
-
- Gość
To, że Xander nie odwiedza "Miodzio" nie oznacza, ze inni tez uwazają tak jak on. Niektórzy chętnie tam chodzą, chociazby dla odprężenia sięi pośmiania. Wygórowane wymagania szanownego pana Xandera niech panują na jego temacie, a ten temat jest "dla ludzi". Zamykaj - prosze bardzo.
No ale widzisz - teraz już zaczynasz pisać tutaj posty, jakie nadają się do twojego i _liz tematu. I za to już ci nie jestem wdzięczny.
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
ten temat nie jest "dla ludzi", tylko dla _liz i Tośki. I nie zamierzam go zamykać - co chyba wystarczająco dużo razy zaznaczałem.Maria_DeLuca_17 wrote:a ten temat jest "dla ludzi". Zamykaj - prosze bardzo.
הן על כפים חקתיך
הן על כפים חקתיך
-
- Gość
Ten temat wcale nie jest dla _liz i Toski, tylko one sa dobrymi duszkami tej stronki i opiekują się nią z dużym powodzeniem. I nie wciskaj kitu, ze to tylko dla nich, bo wtedy nikt inny by się tam nie wypowiadał. Poza tym nagle nie chcesz tego zamykac? Zdecyduj się.