Issy & Kivar
Moderator: Galadriela
Vilandra bedzie siedzie cicho w Isabell do czasu gdy sie na ziemi nie zjawi poraz kolejny Kivar ...
to nie byla by sila to poprostu by sie w Isabell odezwala by jej wielka milosc która byl Kivar ... a Vilandra by jej tylko pomogla przypomniec jak to fajnie bylo w przeszlosci ...
to nie byla by sila to poprostu by sie w Isabell odezwala by jej wielka milosc która byl Kivar ... a Vilandra by jej tylko pomogla przypomniec jak to fajnie bylo w przeszlosci ...
Lubi mnie tu niewielu :p
A większość nienawidzi :]
- Graalion
- Mroczny bóg
- Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów
Isabel ostrzegła Kivara, żeby nie wracał na Ziemię. Ciekawe czy posłucha .
Zwycięstwo Isabel nad Vilandrą z całą pewnością było znaczące i wątpliwe żeby Vilandra jeszcze kiedyś próbowała przejąć władzę nad swą drugą połową. Zresztą wspomnienia Michaela o zdradzie Kivara też musiały zrobić swoje. Moim zdaniem Vilandra po prostu zrezygnowała z walki oddając władzę Isabel, rozumiejąc że to nowe życie należy do tej drugiej. A do starego nie ma już powrotu.
A czy Kivar jest stary ... ciekawe jaka jest średnia życia Antarian
Zwycięstwo Isabel nad Vilandrą z całą pewnością było znaczące i wątpliwe żeby Vilandra jeszcze kiedyś próbowała przejąć władzę nad swą drugą połową. Zresztą wspomnienia Michaela o zdradzie Kivara też musiały zrobić swoje. Moim zdaniem Vilandra po prostu zrezygnowała z walki oddając władzę Isabel, rozumiejąc że to nowe życie należy do tej drugiej. A do starego nie ma już powrotu.
A czy Kivar jest stary ... ciekawe jaka jest średnia życia Antarian
"Please, God, make everyone die. Amen."
Wieczorny pacierz Scratch'a ("PvP")
Vilandra zostala z cala pewnoscia pokonana przez Isabell ale
ona poprostu w niej tkwi ... bedzie spokojna dopuki Isabell nie
da jej jakiegos powodu do tego zaeb zpowrotem walczyla o pezejecie
kontroli nad cialem ... a jednym z wielu powodów mógl by byc powrót Kivara na ziemie ... Isabell nie byla by szczesliwa ale jej nieodlaczna czesc Vilandra napewno tak ...
ona poprostu w niej tkwi ... bedzie spokojna dopuki Isabell nie
da jej jakiegos powodu do tego zaeb zpowrotem walczyla o pezejecie
kontroli nad cialem ... a jednym z wielu powodów mógl by byc powrót Kivara na ziemie ... Isabell nie byla by szczesliwa ale jej nieodlaczna czesc Vilandra napewno tak ...
Rzeczywiście tak myślisz?? A ty byłbyś w stanie wybaczyć zdradę? Byłbyś w stanie być z kimś kto wykorzystał cię do tego by wymordować całą twoją rodzinę i przyjaciół??!! Jakoś nie chce mi się w to wierzyć.... Miłość potrafi być silna, ale bez przesady... są pewne granice. Poza tym czy można powiedzieć że Kivar KOCHAŁ Vilandrę? Przecież on ją zwyczajnie wykorzystał. Może to nawet nie była miłość....
my chyba niewiemy co Kivar czul do Vilandry ...
Ja bym wybaczyl zdrade kobiety gdybym wiedzial ze zaluje tego co zrobila i chciala powrócic do mnie ... prawdziwa milosc przebacza wszystko ... nawet zdrade ... i ludzie czesto przebaczaja zdrade ukochanym ...
Ja bym wybaczyl zdrade kobiety gdybym wiedzial ze zaluje tego co zrobila i chciala powrócic do mnie ... prawdziwa milosc przebacza wszystko ... nawet zdrade ... i ludzie czesto przebaczaja zdrade ukochanym ...
Hihi, przerażam cię? Jak miło
A tak serio, to uważam że zaufanie jest najważniejsze, a w momencie zdrady traci się to zaufanie... Nie wiem czy potrafiłabym być z osobą której nie ufam Pewnie ciągle miałabym przed oczami to że był kiedyś z inną kobietą... To nie chodzi o to że jestem pamiętliwa... Wydaje mi się że o takiej rzeczy nie da się zapomnieć Chociaż nie znam się, na szczęście nie przeżyłam jeszcze takiej sytuacji więc nie wiem jak to jest... Być może można wybaczyć...
A tak serio, to uważam że zaufanie jest najważniejsze, a w momencie zdrady traci się to zaufanie... Nie wiem czy potrafiłabym być z osobą której nie ufam Pewnie ciągle miałabym przed oczami to że był kiedyś z inną kobietą... To nie chodzi o to że jestem pamiętliwa... Wydaje mi się że o takiej rzeczy nie da się zapomnieć Chociaż nie znam się, na szczęście nie przeżyłam jeszcze takiej sytuacji więc nie wiem jak to jest... Być może można wybaczyć...
- Graalion
- Mroczny bóg
- Location: Toruń, gdzie 3 małe kocięta tańczą na kurhanach swych wrogów
To prawda, że nie bedąc nigdy w takiej sytacji nie wie się tak naprawdę jak by się zareagowało. Ja myślę, że mógłbym wybaczyć gdybym naprawdę kochał, ale czy rzeczywiście bym to zrobił w konkretnej sytuacji .... ciężko powiedzieć.
"Please, God, make everyone die. Amen."
ja wybaczelem przyjacielowi niewiem czy to jest to samo ale
jesli to uczucie jest troche podobne to pewnie bym wybaczyl zdrade kobiecie (ale musial bym byc pewiem ze ona tego zaluje i mnie kocha ) ... Doreen przerazenie to bardzo dziwne uczucie(ta adrenalina) a jesli je jeszcze zdolasz przelamac to dopiero ...
jesli to uczucie jest troche podobne to pewnie bym wybaczyl zdrade kobiecie (ale musial bym byc pewiem ze ona tego zaluje i mnie kocha ) ... Doreen przerazenie to bardzo dziwne uczucie(ta adrenalina) a jesli je jeszcze zdolasz przelamac to dopiero ...