wlasnie obejrzalem film. genialny. o bohaterach i tchorzach. o ludziach i potworach. o strachu i odwadze. o poswieceniu i smierci.
dobra.. kogo ja chce oszukac...
Jeepers Creepers 2 to rzeczywiscie wspanialy film - komedia
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
. gwarantuje Wam, ze o ile podejdziecie do niego z dobrym nastawieniem, usmiejecie sie jak nigdy
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
. nie sadzilem, ze to mozliwe, ale musze powiedziec, ze jest znacznie smieszniejszy niz jedynka
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
.
teraz troche spoilerow (nie moge sie powstrzymac przed przytoczeniem kilku scen
)
akcja, kiedy Pan Skrzydlate Monstrum lize szybe autobusu, puszcza oczko do siedzacych w srodku uczniow zrzucila mnie z krzesla
rownie fascynujacym widowiskiem byl poscig potwora bez nogi za chlopakiem z otwartym zlamaniem konczyny dolnej
- jeden skakal a drugi sie czolgal
- no poprostu nie mam slow
scena z batmanem byla kolejna, ktora mnie rozlazyla (ten kto obejrzy, bedzie wiedzial o czym mowie
)
jezeli nie wiedzieliscie, ze konopie tna blache, to juz wiecie
probowaliscie sobie kiedys wyobrazic faceta z trzema dziurkami w nosie? bez efektu..? nie martwcie sie! w JC2 macie niepowtarzalna okazje obejrzec dokladnie takie dziwo
tym, ktorzy licza, ze w 2ce dowiemy sie czegos nowego o tytulowym Smakoszu, chcialbym rozwiac zludzenia - ZONK
- nic nowego
a teraz najgorsze... nie ma piosenki... "jeepers.. creepers... where did u get those eyes..."... to byl caly sens tego filmu..
dobra - koniec spoilerow
tak wiec polecam kazdemu milosnikowi dobrej komedii
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)