![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
mam nadzieje tylko ze wroca tamte czasy
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Zgodzę się, ale tylko częściowo. Bo praca moderatora po jakimś czasie przypomina syzyofową pracę. Skasujesz posty nie na temat, następnego dnia pojawiają się nowe (czasami w 2x większej ilości). No i zawartość tych wypowiedzi. Gdyby były "tylko" nie na temat... Ale gdy poraz n-ty pod fotką jakiegoś aktora widzę tekst "Ale Max i tak jest lepszy" to ręcę mi opadają. Tu nie chodzi o same posty, ale o mentalność piszących. Przeglądając niektóre wypowiedzi mam wrażenie, że dana osoba za swój cel postawiła sobie odpowiedź na każdy nowy post... mimo iż w większości przypadków nie ma nic do powiedzenia.Po to na tym forum są moderatorzy, by pilnować porządku. Jeżeli uważają, że my, zwykli forumowicze, schodzimy z tematu, to mają prawo i obowiązek zrobić coś z tymi postami.
Z drugiej strony zabawa polega na tym, by nie tyle zmienić mentalność piszących blah-posty, poniweważ to z reguły jest bardziej niż bardzo trudne, ale sprawić, by ludzie zaczęli pisać to, co sami chcieliby przeczytać. I nie można znaleźć się w pułapce niewiary: "nie mam nic do powiedzenia, to nic nie napiszę".avatr ++ "ja też" + podpis + zdjęcie dołączone do podpisu + kolejne zdjęcie dołączone do podpisu
A puści je jak ktoś wyśle wreszcie petycję{o} wrote: jak Polsat puści powtórki.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest