Lord of the Clocks - Reloaded
Moderator: piter
Lord of the Clocks - Reloaded
na wstepie chcialbym wyrazic swoja niezmierzona wdziecznosc dla {o} - dostalem nasze Haremy!!
poniewaz, jak powszechnie wiadomo, jestem dobrym czlowiekiem wasadzam to na interie.
[url]http://die_my_darling.w.interia.pl/backup.zip[/url]
prawde mowiac, nie wierze, zeby to wypalilo, ale nie bylbym soba, gdybym nie sprobowal :
piszcie ciag dlaszy
nowi bohaterowie moga sie podlaczyc przeciez w dowolnym momencie.
warunki:
1. posiadanie mozgu (to wcale nie jest takie oczywiste )
2. przeczytanie wszystkich Haremow od poczatku do konca (troche tego jest, ale raczej sie nie bedziecie nudzic )
3. trzymanie sie konwencji (nie zabijanie innych bohaterow)
a wiec: PISAC.
ps: ja naprawde wiem, ze z tego nic nie wyjdzie...
poniewaz, jak powszechnie wiadomo, jestem dobrym czlowiekiem wasadzam to na interie.
[url]http://die_my_darling.w.interia.pl/backup.zip[/url]
prawde mowiac, nie wierze, zeby to wypalilo, ale nie bylbym soba, gdybym nie sprobowal :
piszcie ciag dlaszy
nowi bohaterowie moga sie podlaczyc przeciez w dowolnym momencie.
warunki:
1. posiadanie mozgu (to wcale nie jest takie oczywiste )
2. przeczytanie wszystkich Haremow od poczatku do konca (troche tego jest, ale raczej sie nie bedziecie nudzic )
3. trzymanie sie konwencji (nie zabijanie innych bohaterow)
a wiec: PISAC.
ps: ja naprawde wiem, ze z tego nic nie wyjdzie...
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
Re: Lord of the Clocks - Reloaded
Piter... ty dobrym człowiekiem??? Niemożliwe... A stronka mi się nie włącza...
Cokolwiek to jest zapisuje to na kompie ( jak sie okaze, ze bede musiala go przez to do naprawy oddac, to zgadnijcie kogo obciaze kosztami )
Piter, ja nie wiem czemu {o} to zrobil, ale mam nadzieje, ze jestes dobrym czlowiekiem i bedziesz rozsadnie sie tym zajmowal (zadnych IP )
Wiem, ze to na gorze zabrzmialo jak oksymoron, ale wciaz mam nadzieje
Piter, ja nie wiem czemu {o} to zrobil, ale mam nadzieje, ze jestes dobrym czlowiekiem i bedziesz rozsadnie sie tym zajmowal (zadnych IP )
Wiem, ze to na gorze zabrzmialo jak oksymoron, ale wciaz mam nadzieje
uff... wczoraj poswiecilem cos kolo godziny i przeczytalem wszystko..
jak milo odswiezyc sobie stare dobre czasy kopania Maxela po tylku... (slyszales!? to byla prowokacja! )
Luca, nie martw sie - to tylko backupy starych tematwo - raczej niewiele moge z nimi zrobic..
a swoja droga ja zupelnie nie mam pojecia jak sie te backupy robi..
ja tam mam ponad 1400 postow... a to niemozliwe we wrzesniu...
profile uzytkownikow wziete z aktualnego forum..?
jak milo odswiezyc sobie stare dobre czasy kopania Maxela po tylku... (slyszales!? to byla prowokacja! )
Luca, nie martw sie - to tylko backupy starych tematwo - raczej niewiele moge z nimi zrobic..
a swoja droga ja zupelnie nie mam pojecia jak sie te backupy robi..
ja tam mam ponad 1400 postow... a to niemozliwe we wrzesniu...
profile uzytkownikow wziete z aktualnego forum..?
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
- lizzy_maxia
- Fan
niskie progi... jaka niska samoocena Piter... zycie Ci ostatnio dopieklo czy co ? Wiecie troche trudno wygospodarowac czas na forum, bo jak juz sie pojawie to staram sie odszczekac wszedzie gdzie moge - jakis taki nawyk a teraz poprawki, prawko, fce...
btw Jest juz moze Malinka i Nephit ? Jesli tak - POZDRAWIAM
btw Jest juz moze Malinka i Nephit ? Jesli tak - POZDRAWIAM
Po co człowiek żyje ?Aby byćoczamiuszamii sumieniemStwórcy WszechświataTy baranie][-][ ][_][ ][\/][ //-\ ][\][
Ty jak zawsze musisz zle wszystko zrozumiec :> TY szczekasz na mnie (raczej skomlisz) swoimi pogrozkami, grozbami itp a ja ODSZCZEKUJE (znizam sie do TWOJEGO poziomu). Nie nie chodzi o ty ze nie mam racji i musze cos odszczekac :> chcialbys
Po co człowiek żyje ?Aby byćoczamiuszamii sumieniemStwórcy WszechświataTy baranie][-][ ][_][ ][\/][ //-\ ][\][
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany