![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
odcinki do sciagnięcia z netu
Moderator: _liz
- Sadie_Frost
- Starszy nowicjusz
odcinki do sciagnięcia z netu
słuchajcie, mam do Was prośbe. Mianowicie nienagrały mi się ostatnie jakieś 3-4 minuty "graduation".ostatnią nagraną sceną jaką mam jest to jak Jessie przyjeżdza do nich na pustynię. Kiedyś krążył wśród nas link do strony skad można bło ściągać wszystkie odcinki w kawałkach-to bym ściągnęła ostatnie pare minut 'graduation". Proszę, napiszcie mi tu tamten adres lub jakiś inny gdzie byłoby "graduation" bo z KAAZY mi nie ściąga-nie mam miejsca na dysku,a ponadto mam bardzo słaby komp
z góry dzięki za pomoc!
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Image](http://www.republika.pl/mememe/quad.jpg)
- Sadie_Frost
- Starszy nowicjusz
Zanim Nan obdzieli wszystkich
podam adres strony z ktorej można ściągnąć Graduation i nie tylko...
http://podchamber.tripod.com/
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
http://podchamber.tripod.com/
Hm... To jet raczej duże... Wolałabym Pocztą Polską w naturze (dla zapełnienia płytki mogę jeszcze coś wrzucić), bo moja wiedza informatyczna nie sięga do dzielenia odcinka na części...
Elu, ale z tamtej stronki coś nie bardzo szło, poza tym tam to jest zdaje się podzielone na kawałki, a to dla mnie czarna magia
Zresztą, i tak już tyle osób "poobdzielałam", nie tylko odcinkami, ale i książkami, że już mi to w nawyk weszło ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Elu, ale z tamtej stronki coś nie bardzo szło, poza tym tam to jest zdaje się podzielone na kawałki, a to dla mnie czarna magia
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Last edited by Nan on Fri Aug 29, 2003 8:23 pm, edited 1 time in total.
- Sadie_Frost
- Starszy nowicjusz
- Sadie_Frost
- Starszy nowicjusz
- Sadie_Frost
- Starszy nowicjusz
Faktycznie {o} nic dodać nic ująć... Lizzy po prostu musisz "cierpliwie" czekać...{o} wrote:Powiem krótko: uwierz...![]()
W eMule funkcjonuje system kredytów. Im więcej danych danemu użytkownikowi prześlesz, tym większe będziesz miała u niego pierwszeństwo w kolejce pobierania.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
BTW. Ja polecam program DC++. Dla mnie the best. A może dlatego, bo właśnie ściągam DVD RIPY całej pierwszej serii. Połowę już mam... Oto link: http://www.dcpp.one.pl/download/klienty ... -0.306.zip.
Jedno Ale Czasem trzeba udostępnić pewną ilość danych ze swojego dysku żeby dostać się na huba... Potem ustawiamy jeszcze sloty (czyli powiedzmy 2 i wtedy wiemy, że 2 osoby mogą od nas ściągać jednocześnie) i gotowe... Lizzy- tobie to szczególnie polecam, bo wiem, że masz neostradę... A tam osiagalabyś legalnie 60 kB/s od jakiegos goscia z szybkim łączem... Skontaktuj się ze mną na priva... Z chęcia cie oprowadzę w procesie instalacji... I podam zaraz huby skąd można ściągać odcinki Roswell. BTW. Dziś widziałem odcinki na dc++ w wersji 750mb
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Lizzy- nie wiem tylko kiedy będę mógł ci odpowiedzieć, bo na cały weekend wyjeżdzam do siostry na "DNI OTWARTE" jej uczelni... Ale napisz... Zresztą jutro pewnie będę na gg.
- lizzy_maxia
- Fan
Są postępy - 577 KB
A ile pozostało, to wolę nie mówić...
Setka, czekałam, aż się "udzielisz" w tym temacie
DC++ już kilka dni temu ściągnęłam, ale jeszcze nie zainstalowałam. Postanowiłam poeksperymentować z eMule. Ale jak tak dalej pójdzie (czyli woooooooolno), to będę musiała "ukatrupić" osiołka
.
Zwłaszcza, jak nie mam pojęcia czym są huby ani sloty. Nie przejmuj się, jakoś się tam spikniemy. Jak nie teraz, to kiedy indziej. Tak bardzo to mi się nie spieszy.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Setka, czekałam, aż się "udzielisz" w tym temacie
![Cheesy Grin :cheesy:](./images/smilies/icon_cheesygrin.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Uwielbiam być oprowadzanaZ chęcia cie oprowadzę w procesie instalacji...
No prosze i setka sie przekonal ze DC++ rzadzi
poprostu jest super i tyle ja juz mam wszystkie dvd ripy roswella pierwszego sezonu a te wersje 750MB to chyba byly SVCD wiec nic ciekawego i tak rozdzielczosc do bani
jesli nie setka to ja moge lizzy_maxia cie poprowadzic bo nie bede sie chwalil kto kogo wprowadzal w swiat Dc
PEACE![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
poprostu jest super i tyle ja juz mam wszystkie dvd ripy roswella pierwszego sezonu a te wersje 750MB to chyba byly SVCD wiec nic ciekawego i tak rozdzielczosc do bani
jesli nie setka to ja moge lizzy_maxia cie poprowadzic bo nie bede sie chwalil kto kogo wprowadzal w swiat Dc
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
PEACE
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
3 Sezony Roswell w DVD rip dostępne zapraszam do wymiany jeśli ktoś ma słabe łącze a pragnąłby mieć kolekcje na swej półce
A takze dodatki do 1 sezonu![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
A takze dodatki do 1 sezonu
hehe jakoś zaraz wiedziałem, kto w tym temacie się udzieli... No masz rację ujemny to ty mnie w ten świat wprowadziłeś, ale ja już radzę sobie bardzo dobrze...ujemny wrote:No prosze i setka sie przekonal ze DC++ rzadzi
jesli nie setka to ja moge lizzy_maxia cie poprowadzic bo nie bede sie chwalil kto kogo wprowadzal w swiat Dc![]()
PEACE
![Cheesy Grin :cheesy:](./images/smilies/icon_cheesygrin.gif)
Piter- mnie wkurzają w emule nieustające kolejki!!! Doprowadza mnie to wręcz do szału... A w dc++ jak ładnie pogadasz z gościem to na pewno dostaniesz od niego slota i problem z głowy. Jeżeli gościu jest non stop dostępny to możesz cały czas od niego ściągać....
Pozdrawiam
P.S. Ujemny- faktycznie się przekonałem...
Faktycznie początki są trudne... Tez tak myslalem na poczatku, ale potem zmienilem zdanie. Pan ujemny pomogl mi na poczatku i wytlumaczyl. Takim sposobem sciagnelem sobie caly sezon 1 Roswell DVD rip w niedlugim czasie. Na pewno szybciej niz emulkiem... ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Last edited by setka on Fri Jun 25, 2004 12:18 pm, edited 1 time in total.