![Cheesy Grin :cheesy:](./images/smilies/icon_cheesygrin.gif)
![Serduszka :hearts:](./images/smilies/serduszka.gif)
Moderators: Olka, Hotaru, Hotori, Hypatia
Taaaaaaaaaak. Wrzuć dalszą część!.... Jak już gdziesik pisałam przestawiłam się na anielską cierpliwośćliz wrote:Lyss wrzuciła mojego dreamerka!!! Jesss!Wrzucisz dzisiaj jeszcze jedną część??? Proszę, proszę, prosze proszę
Buahahahahahahaaaaaliz wrote:Wow!!! Lyss, masz wrodzony talent pisarskiJeden z dwóch pisarskich talencików na tym forum
Przynajmniej
Mogę cię zapewnić że przynajmniej ja czytam - i to dużo książek.{o} wrote:Czy wy w ogóle czytacie jakieś książki?
Gdyby mi się nie podobało to nawet nie zaglądałabym do tego tematu. A mi się podoba. Nie wszystkie ciekawe rzeczy muszą być pisane językiem ,,idealnym". Najważniejsze że wszystko da się zrozumieć i przeczytać, oraz to, że opowiadanie ma sens. Przynajmniej dla niektórych.{o} wrote:A może tylko wstydzicie się przyznać, że wam się nie podoba, żeby się nie narazić koleżance?
Raczej niekonsekwencja, żeby nie nazwać tego głupotą. Owszem, można pisać ff "spontanicznie"... ale nie w sensie, iz sama autorka nie wie, o czym będzie ff i bardziej ulega presji tego, co chcą przeczytać czytelnicy, nie realizujac swojego własnego pomysłu. Takie mam wrażenie, zaglądając tutaj..moze dlatego że w przeciwieństwie do innych właśnie olewa cały schemat i to co pisze i jak pisze jest szczere i niewyuczone to się nazywa talent
A jak niby ci mniej doświadczeni mają się nauczyć, stać się doświadczonymi, kiedy nikt nie wytyka im błędów? Sfrunie na nich z nieba objawienie? Czego Jaś się nie nauczy, tego Jan nie bedzie umiał.nie chcę nikomu wytykać błędów (jak robię to bardziej "doświadczonym" autorkom opo to się potem rzucają więc na Lyss tych praktyk stosować nie będę),
Przepraszam, ktoś tu zapomniał o mnie i o Xanderze. Rolą moderatorów jest sprawdzanie tego, co piszecie. Przebrnięcie przez nawet poprawiony przez Lyss tekst jest łagodnie mówiąc, trudne.przecież Lyss nie "raczy wszystkich " swoimi tekstami, bo nie wszyscy tu wchodzą (nikt nie musi tego czytac jeśli nie chce tego robić)
Poprawionych zostało może z kilka postów. Więc teraz ja poprawiam jej - zamieniam tekst na linki. Początkowo oczywiście była idea wykasowania... ale to mimo wszystko twórczość, która niektórym się podoba.no to chyba nie mam wyjscia
zaraz zaczne poprawiac moze zdaze zrobic wszystko dzisiaj
no to pozdrawiam
Dla mnie też. I tu wychodzi właśnie myślenie. Może dla 14-latki są rózne sprawy pryriotetowe i nie należy do nich walka z dyslekcją lub chociażby próba ograniczenia jej negatynych skutków. Nawiasem mówiąc, dyslekcja to problemy z czytaniem i pisaniem. A w tym drugim Lyss ostatnio przoduje.Odnoszę wrażenie, że Lyss, raz napisawszy, nawet nie sprawdzi, czy jest dobrze, tylko od razu wam to tutaj wrzuca. Dla mnie jest to niepojęte.
Ja wrzucałam do kartonówA poważnie - czyli waszym zdaniem jak ktoś jest młody, to ma prawo raczyć wszystkich swoimi tekstami niezależnie od ich jakości? Ludzie uczący się to zwykle piszą do szuflady.
Users browsing this forum: No registered users and 35 guests