![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Dzięki Nanuś za info. Nie wiem czy jest z Katherine, pewnie nikt tego nie wie...ale ponieważ oficjalna premiera HEA odbędzie na początku maja w N.Y. to będziemy mogli się przekonać kto będzie na niej obok pana B. Na takich premierach "bywa" się tylko z najbliższymi.
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Niedawno ściągnęłam filmik zrobiony na imprezce WB "Oh What a Night". Ktoś filmował Kathy i Jasona - króciutko, ale warto na nich popatrzyć, na ich reakcje wobec siebie. Ona siedzi przy stole, mocno zajęta rozmową z kimś obok, on stoi za jej krzesłem, pochylony coś do niej mówi, coś jej tłumaczy czy przekonuje. Ona roześmiana (ten jej słynny głośny śmiech)...kompletnie nie zwraca na niego uwagi, odniosłam wrażenie że go ignoruje czy lekceważy. W końcu zniechęcony odsunął się od niej. Ciekawe, prawda ? Właśnie to mnie uderzyło...Na oficjalnych zdjęciach na bliskich ujęciach uśmiechnięta, przytulona do niego (właśnie, ona do niego), a kiedy są prywatnie zachowaniem zupełnie od tego wizerunku odbiega. Co prawda party odbyło się chyba po 1 sezonie, wiemy że w międzyczasie się rozstawali, być może od tamtej pory się zmieniła ale ten drobny epizod wiele mi o nich powiedział. I nie chodzi i sam incydent ale o wyraz twarzy obojga.