No to teraz wtrącam się ja. Nie będę wklejać zdjęć, ostatnio siedzę raczej w czym innym...
Jedno zdjęcie Adasia mi się spodobało - to, gdzie jest obwiedziony taką jasną obwódką. Bardzo ładne, choć go na ogół nie lubię...
Dalej Jeff - niech już lepiej zostanie Jeffem, a nie jakimś pseudo-rockowcem.
Diane - rewelacja
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Zawsze uwielbiałam tą kobietę, jest niesamowicie wesoła.
Devon - dostałam ataku śmiechu na widok Seana w pełnej fryzurce
Julie - mój tata niby czyta książkę na kanapie, ale jak pojawiło się na ekranie zdjęcie Julie w staniku - "OOO! Zapisz mi to w moim folderze! Tylko napisz, jak ona się nazywa!" Nieco skołowana zdjęcie roznegliżowanej agentki Topolsky zapisałam...
David - mniam!
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Absolutnie zachwycający
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Nie mogę wybaczyć Katimsowi, że tak szybko go wykopał, bo facet miał talent. Przy agencie Pierce'u ciarki latały po plecach, za to w innym filmie, nie pamiętam jakim, w każdym razie strasznie cukierkowym - był rozkoszny
A teraz... Miko
Nie ma co, mój ulubiony aktor - zaraz po JB, rzecz jasna. Kiedyś Ramzes znalazł mi taki przecudowny bannerek z Miko... Tyle że później szlag trafił tamtą stronę a co za tym idzie i mój przepiękny obrazek. I Miko jest coraz bardziej... no cóż
Młodzi górą - o rok starszy ode mnie - a kilka lat temu dostał nagrodę za rolę w Roswell. W każdym razie sedrecznie dziękuję za zdjęcia Miko - zwłaszcza za te czarno-białe wklejone przez Gośkę. Jest tylko jedna rzecz... co to za lafirynda udająca Barbie stoi za Miko nad tymi przeuroczymi zdjęciami?!
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
Okropność.
Galadriela - HA!
I teraz jakby ktoś coś znalazł.... albo by mu się coś przypadkiem zrobiło, jakieś coś w sam raz do podpisu... z Miko rzecz jasna... To ja z chęcią przyjmę, bo nadal nie mogę odżałować tamtego od Ramzesa
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)