najlepsza piosenka
Moderator: LEO
- Sadie_Frost
- Starszy nowicjusz
najlepsza piosenka
Wiem ze to temat rzeka i ciężko wybrać tą jedną jedyną najpiękniejszą piosenkę z "Roswell", ale mając do wyboru te najsłynniejsze, która wybieracie?
![Image](http://www.republika.pl/mememe/quad.jpg)
- lizzy_maxia
- Fan
- Sadie_Frost
- Starszy nowicjusz
Ja natomiast postawiłem na... muzykę w RM... przepraszam, na Coldplay i ich Trouble. Choć osobiście dodałbym na listę wyboru jeszcze parę piosenek...
PS. Z którego odcinka jest "Nullarbor Song"? Bo nie kojarzę...
PS. Z którego odcinka jest "Nullarbor Song"? Bo nie kojarzę...
Last edited by luki on Sat Feb 14, 2004 11:43 pm, edited 2 times in total.
Dal mnie jednak bez konkurencyjnie Sheryl Crow... A to dlatego, że Gdy po raz pierwszy ją usłyszałem w odcinku TEOTW- pojawiły mi się łży w oczach... Mam z nią poza tym bardzo dobre wspomnienia. Oczywiście były też inne piosenki, jak tak jak Luki pokusiłbym się o wprowadzenie jeszcze kilku na listę, no ale nie ja zakładałem ten temat. Pozdrawiam
- Sadie_Frost
- Starszy nowicjusz
- lizzy_maxia
- Fan
Hmm... a ja oddałem głos na Coldplay. Po pierwsze: to naprawdę jedna z najlepszych piosenek. Po drugie: stwarza niesamowity nastrój i dzięki niej byłbym w stanie polubić Roswell. Po trzecie: żadna z innych wymienionych tam piosenek nie odpowiadała mojemu gustowi ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Nawet najprzebieglejszy mężczyzna nie dorówna w fałszu najszczerszej kobiecie. Bo aby oszukać kobietę, potrzebny był wąż, ale aby oszukać mężczyznę, wystarczyła kobieta.
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
-
- Nowicjusz
Bardzo zaluje ze nie ma tu "don't cry" Guns and Roses
Ta piosenka jest wspaniala
Pierwszy raz uslyszalam ja w wykonaniu przyjaciolki
to bylo piekne, nawet mozna przyrownac jej wykonanie do orginalu w niektorych miejscach
W akzdym razie w tej piosence sie zakochalam
A slucha ktos metallicy???????? Moze nothing else matters
tesh wymiata, szczegolnie kiedy Michal gra to na gitarze
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Diabełek :devil:](./images/smilies/diabelek.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
DIDO. ta piosenka jest Roswell. To oczywiście moje zdanie.
Mirelka - o metallice poczytasz w LOGiX. Specem jest Xander i chyba Piterowi ta muzyka nie jest obca
Poza tym proszę wszystkich o pamiętanie o polskiej czcionce
Popieram zarówno {o} jak i Lukiego w tej kwestii.
Mirelka - o metallice poczytasz w LOGiX. Specem jest Xander i chyba Piterowi ta muzyka nie jest obca
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Poza tym proszę wszystkich o pamiętanie o polskiej czcionce
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
"...I'm a member of that group of... outsiders. So... thank you, Roswell... Thank you for... for letting me live among you...Thank you for giving me a home... "
Zagłosowałam na Lifehouse i 'Everything'. Chociaż kawałek Coldplay tez uwielbiam.
Ale Lifehouse przebija wsztko. Na wylot po prostu.
Zapoznałam sie z resztą dorobku tego zespołu. Są genialni. I ta delikatna chrypka Jasona... heh
Ale Lifehouse przebija wsztko. Na wylot po prostu.
Wierzysz w anioły?
To uwierz w wampiry.
Uwierz we mnie.
Są gorsze rzeczy na ziemii...
To uwierz w wampiry.
Uwierz we mnie.
Są gorsze rzeczy na ziemii...
A ja nie wierzę, że nie ma tutaj Sarah McLachlan. Ona, oprócz Dido i Sheryl Crow zawsze będzie kojarzyła mi się z Roswell. Jej cudowny "Fear", "Fumbling Towards Ecstasy" i "I love You" są nie do zapomnienia wraz ze scenami w jakie im towarzyszą ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Oczywiście głosowałam na Sheryl Crow, którą poznałam lepiej dzięki Roswell, ale mam wrażenie jakbym zdradzała tylu cudownych innych wykonawców...
Przypominam, znowu po przerwie jest aktywna strona roswell.na.nu.
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Oczywiście głosowałam na Sheryl Crow, którą poznałam lepiej dzięki Roswell, ale mam wrażenie jakbym zdradzała tylu cudownych innych wykonawców...
Przypominam, znowu po przerwie jest aktywna strona roswell.na.nu.
![Image](http://anwisniewska.webpark.pl/awarded2/zagranicznytl_taed2.jpg)
Najlepsza, ale pod jakim względem. Jeśli chodzi o piosenkę najlepiej charakteryzującą serial to opening w wykonaniu Dido. Jak to Ela zgrabnie ujęła ta piosenka to Roswell. Ten utwór był jednym z powodów, dla których zainteresowałam się serialem.
Dziwi mnie jedynie, że nikt tu nie wymienił Colorblind. Do tej pory, gdy słyszę tą piosenkę mam łzy w oczach. I "I will love you" w wykonaniu Fishera - noc, którą Max spędził z Tess. Dla mnie utwór przełomowy i idealnie oddający 'tamten' moment.
Dziwi mnie jedynie, że nikt tu nie wymienił Colorblind. Do tej pory, gdy słyszę tą piosenkę mam łzy w oczach. I "I will love you" w wykonaniu Fishera - noc, którą Max spędził z Tess. Dla mnie utwór przełomowy i idealnie oddający 'tamten' moment.
Większość piosenek z filmu jest super, ale mi chyba najbardziej przypadła do gustu piosenka z 3 serii z odcinka CHANT DOWN BABYLON, kiedy to Liz całuje Maxa i w ten sposób przywraca mu życie. A tytuł piosenki to "Save Yourself" grupy Sense Field. Piosenka jest na Soundtracku.
Last edited by Liz16 on Sat Apr 17, 2004 8:27 pm, edited 1 time in total.
![Image](http://img78.photobucket.com/albums/v291/galeriarr/pejdz/sygnaturki/3maxliz.jpg)