<center>"Roswell. Xander. Kosmici"</center>
Analiza postaci:
Max - leczy ludzi (syn Zbyszka Nowaka z ręce które leczą ?), ulizane włoski, wielkie brązowe oczy jak u zbitego szczeniaczka.
Michael - fajna fryzura, nie fajny sweter.
Maria (zwana również: "Zemstą Fryzjera") - Histeria to jej drugie imie, cały czas coś wącha... i nikt mi nie wmówi, ze to olejki eteryczne.
Liz (zwana również: "Shirley Temple") - No fajna jest, tylko taka zbyt "akuratna".
Analiza faktów:
Pif-Paf. Shirley ranna. Zbysiu Jr. ją leczy. Odjeżdża z naszym Don Fryzurro.
+ Pytania: Co syn Zbyszka Nowaka robi w Roswell ? Może to nie jego syn ? To Roswell, wiec moze to kosmita ? Ciekawe czy Steven Seagal wystapi w nastepnym odcinku ?
+
<center>...</center>
Odjechali. Pojawia sie Policja. Shirley tłumaczy Ojcu, że wszystko jest "łokej". Pojawia sie Szeryf... Ciemne okulary, obcisłe jeansy, kowbojki i oczywiście kapelusz (
Yeah Cowboy'u !). Nasz Walker bada teren strzelaniny, gdy do rozmowy włącza sie wielbiciek Star Treka... nazwany przez nas Ufo-nudziarzem (
Ja wiem ! Ja wiem ! Ja wiem co sie stąło !). Czekałem tylko kiedy wykrzyczy " A wpływa wiatrów monsunowych na rozwój kolarstwa w Polsce... dowodzi ciemnych powiazań na najwyższych szczeblach władzy
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
. Teoria Pana "Wszystko_to_spisek" intryguje Szeryfa...
# U Shirley w domu #
Pakuje przestrzelony uniform do plecaka. Podchodzi do lustra... i chce mi sie pić, wiec naciskam guziczek "Pause"... Dobra napiłsem sie... Podchodzi do lustra... i nagle znajduje srebrny odcisk dłoni na brzuchu:
Wniosek: Nie naklejaj tatuaży z gum do żucia na brzuch.
CDN
Zapraszam na kolejny odcinek pt.
"Tajemnice, sekrety i instrumenty klawiszowe."