![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Czy coś między Shiri a Jasonem było? Nikt tego nie wie... Rozmawialiśmy o tym sporo na komnacie.
To co wiem :
- jeszcze na castingu Jason bardzo podobał się Shiri (mówiła o tym w jednym z wywiadów)
- kiedy zaczęła grać w Roswell, miała 19 lat. Jason był 5 lat od niej starszy. Cały czas czuła jego opiekę nad sobą, pomagał i wspierał w trudnych momentach. Nawet początkowo udzielając wywiadu na jednej czuła się stremowana i wolała aby Jason odpowiadał za nią. Wygląda na to, że podziwiała go i dobrze się przy nim czuła...
- Shiri początkowo bardzo bała się pierwszych pocałunków, nie miała żadnego doświadczenia, opowiadała że Jason był bardzo delikatny, omawiał z nią każdy gest i jak mówiła, zachowywał się jak gentelmen. Wiele scen pocałunków inicjowali sami.. (nie było ich w scenariuszu).
- Widziałam zdjęcie(naf4f) ich obojga, zrobione przez fankę poza planem filmowym, gdzie odpoczywali na kanapce. Shiri przytulona do niego, a on wtulał usta w jej włosy (ten jego gest widzieliśmy także w serialu). Rozczulająco wygladali...
Po trzech latach wspólnej pracy na planie i spedzania czasu poza, widać że czuli się razem doskonale.
Niestety moje filmiki poznikały, dla zainteresowanych są na stronce
http://www.geocities.com/englishroswell/ w dziale "animations"