Od trzech lat Jason jest na pierwszym miejscu, caroleen
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Bardzo lubię i cenię Evana McGregora, po oglądnięciu "Budki Telefonicznej" z ogromną przyjemnością śledzę karierę aktorską Collina Farrella ale jak do tej pory pan Behr wiedzie u mnie prym. I nie chodzi tylko o jego urodę. Jego naturalność, spokój i otwarcie na innych uwodzi bardziej, a ciepły nieśmiały uśmiech budzi rozczulenie. Poza tym podświadomie czuje sie, że jest po prostu dobrym, wartościowym człowiekiem. Czytałam spostrzeżenia tych którzy spotkali go osobiście - i byli nim zauroczeni, obserwowałam go na zdjęciach na których był w otoczeniu fanów, czytałam relacje dziennikarek i wielbicielek które wiele godzin koczowały na planie serialu żeby się z nim zobaczyć. Nie
go zobaczyć tylko
z nim...bo z reguły, bez względu na zmęczenie czy późną porę schodzenia z planu - zawsze miał dla nich czas. Na autografy i chwilę rozmowy. Poza tym ten jego czuły stosunek do mamy, babci o których często mówi...itd. To są drobne rzeczy ale układają się dosyć logicznie. A poza tym tak po ciuchutku, ma oczy które mi kogos przypominają
Dzięki Renya za kilka słów o Grudge...to ja myślałam że J. występuje przynajmniej przez godzinę
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
...czy on tam robił za tło dla Sarah
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
...a Bill Pullman także miał takie króciutkie ujęcia ?