Now iec ta ksiazka byla jedna z serii o Swiecie dysku. Jak pisalem nawet fajna, ale spodziewalem sie czegos wiecej, no ale to tylko moja wina, ze mam zbyt wysokie oczekiwania. A na wykladzie nie bylem z bardzo prostego powodu... Nie mam na nim jeszcze zadnej nieobecnosci, a poniewaz to w koncu tylko wyklad to cjyba moge miec przynajmniej jedna??? (wlasciwie to u nas na wiekszosci przedmiotow mozna miec 2 nieusprawiedliwione nieobecnosci) A nie mam jeszcze zadnej z "Malej architektury wodnej", bo mam akurat tyle szczescie, ze jak mnie nie ma to obecnosc nie jest sprawdzana
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Ciekawe czy dzisiaj tez zapomni o sprawdzeniu obecnosci? Bo tak sie sklada, ze wyklad odbywa sie w chwili gdy to pisze
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Ja siedze sobie w "kawiarence internetowej" a Ciek skonczyl sie pol godziny temu i tym razem o nim nie zapomnialem
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Choc znowu czytalem... i to tym razem cos duzo bardziej interesujacego
Ale nie tylko Ciek sklonil mne do kolejnych wagarow. Jutro mam do wygloszenia referat i nie skonaczylem go jeszcze... mialem tu przyjsc wczoraj i dzis rano, ale jakos sie nie zlozylo
![Cheesy Grin :cheesy:](./images/smilies/icon_cheesygrin.gif)
Mam nadzieje, ze za tydzien jednak wybiore sie na wyklad, bo projekt i tak bedzie trzeba oddac, a do konca semestru juz b. blisko
(strasznie niewygodne tu maja klawiatury, chodza ciezko jak maszyny do pisania)