![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Image](http://img.photobucket.com/albums/v216/Olkaxcom/emoticons/emotka_3287.gif)
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
Ojjj Olka wcale Ci się nie dziwi-takie teksty potrafią być dobijająceOlka wrote:Natomiast Brena obrzydziły mi ostatnio pewne osoby, których z nicka nie wymienię, chociaż i tak wszyscy się domyślamy o kogo chodziSłowo daję, jak jeszcze raz przeczytam "A Bren jest ssssłłoooooodkkkiiiii!!! Kocham goooo!!! itd. itp. to przyłożę po głowie!
Coś wiem na ten temat, ja też utknęłam, tylko już nawet nie pamiętam gdzieADkA wrote:kiedyś, w przypływie wspomnień, chciałam sobie poprzeglądać pokoiki Jasona.. ale wymiękłam w połowie drugiego...czasu mi brakło, mimo szczerych chęci!
Mnie ona powaliła na kolanaMaleństwo wrote: Dodam, że Twoja emotka szalenie mi się podoba i wywołała szeroki uśmiech na mojej twarzy
Tak, tak. Wydźwięk mojego avataru nijak się ma do interpretacji obrazu. Jednak nie do niego się odnosi. "Krzyk" towarzyszy mi już od pół roku. Jedni rysują na marginesach kwiatki i inne bratki, a ja "Krzyk". Mam już kilka jego wariacji. A że zbiegło się to z pewną sytuacją w moim życiu, której komentarz widnieje na moim avatarze, stąd pomysł na połączenie. Chyba jednak zostanie na dłużejEla wrote:Przeczytaj co wyraża obraz Muncha, który nazwał "Krzyk"![]()
http://www.kaczmarski.friko.pl/munch_krzyk.html
Sądzę, że niedługo poczujesz potrzebę zmiany jej na bardziej pogodną.![]()
Mi kojarzy się to pytanie tylko ze śpiewającą WydrąOlka wrote:P.S. Na moich marginesach pojawia się również wydra z pytaniem "Czy wydra wygra?" - kto pamięta autora tych słów? Nagrody czekają
![]()
Brawo Elu! Nie sądziłam, że ktoś będzie pamiętał o tym programie. Zrobiłam wywiad wśród moich znajomych i nikt nie wiedział, z czym wiąże się tajemnicza wydra z moich marginesów. Pana Yapę zapamiętam na długo i choć telewizyjnych programów interaktywnych nie lubię, ten był fantastyczny! Nagrodą dla Eli jest mój szczery uśmiech na twarzy i uznanie za dobrą pamięćNa pewno wydra wygra, Oluś....Pan Yapa miał pogodne myśli, a jego program zawsze nastajał optymistycznie
caroleen wrote:A tak nie do końca a propos... Jason to po naszemu jakie imię jest? Ma swój polski odpowiednik w ogóle? Tylko błagam, nie żaden Janek
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests