![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
"Max will always be a part of me..." Jason Behr at ComicCon 2004 .
Ach, ach, och, och
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
Nic prostrzego... Znaleźć dobrą firmę reklamową dać jej adres zdięcia i poprosić by wydrukowali ci plakat w rozmiarze naturalnej wielkości*Tess* wrote:Freja, ale fajne zdjęcia. Jason wyszedł na nich cudnie...Mieć taki plakat na ścianie...ahhh...
No ba! Caroleen, przecież ta fotka to klasykacaroleen wrote:Jest takie zdjęcie Jasona, na którym leży na trawie opierając się plecami i głową o jakąś siatkę, czy ogrodzenie... Chyba w niebieskiej koszulce... Nie wiem, czy wiecie o którym mówię![]()
A wiesz że ja również wcześniej wzrócilam na nie uwageOlka wrote:Przepiękne zdjęcie, mnie zawsze napawa optymizmem - choćby nie wiem, jak źle się działo, wkrótce będzie lepiej i nadejdą spokojne dni. I taki spokój i lekkość bycia widzę w oczach Jasona na tej ostatniej fotce.
Rzadne świństwo, od razu wiedziałamcaroleen wrote:Oluś, dzięki śliczne za Jasona na łonie natury (znaczy na trawie;) ). Czy to będzie świeństwo, jeśli powiem, iż miałam nadzieję, że wrzucisz tę fotkę, jak tylko o niej wspomnę?
Olka musiałabym się chyba poważnie zastanowić nad tymOlka wrote:Czy pokochałbyś Roswell tak samo mocno, gdtby bohaterami byli Jazon, Teresa i Olek?
Uf, jak dobrze mieć internet w domu.Olka wrote:Kawiarenki sporo sobie ostatnio liczą za korzystanie z ich komputerów.![]()
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests