![Cheesy Grin :cheesy:](./images/smilies/icon_cheesygrin.gif)
Kilka moich
- wychodząc z domu muszę zamknąć dzrzwi na wszystkie zamki, jeśli któryś się zepsuje jeszcze tego samego dnia wzywam ślusarza
- uwielbiam zapach nowych książek, ale nie lubię czytać na białym papierze - najlepszy jest cienki i z odzysku
- od prysznica wolę kąpiel w wannie, co zajmuje mi minimum 30min., średnio godzinę
- nie lubię cienkich pudełek na płyty, a jeśli CD mam przegrywane od razu drukuję do nich okładki ściągnięte z sieci
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
- nienawidzę realityshows i programów na żywo, także wywiadów, kiedy reporter stara się wyciągnąć "ciekawe informacje" - czuję się bardzo skrępowana, kiedy taki gość programu zosstaje ośmieszony, albo sam się ośmiesza.
- kiedy w filmie bohater zachowuje się jak idiota, bądź z niego robią idiotę zakrywam twarz poduszką i powtarzam za nim każde ostatnie słowo w zdaniach jakie wypowiada
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
- zawsze wącham świeży chleb
- kiedy chcę zatankować samochód wybieram stację na której wiem, że śmierdzi benzyną - uwielbiam jej zapach!
- kładąc się spać nastawiam wszystko, co może mnie rano obudzić: wieżę, tv, budzik, budzik w komórce i przypominacz...
- jeśli coś kupię i mi to odpowiada, po zużyciu kupuję to samo (ubrania, buty, długopisy, zeszyty)
- nienawidzę zakupów, ale w sklepie papierniczym spędzam godziny
- nie lubię bałaganu, choć ciągle mnie otacza
- nienawidzę brudu pod paznokciami
- wychodząc z domu zawsze biorę plecak/torbę, nawet kiedy jest pusty/a
- siedząc niemal zawsze podpieram brodę ręką
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
- Siedząc w toalecie lubię mieć wszystkie światła zapalone...
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Tyle kojarzę... póki co
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Ha ha ha :haha:](./images/smilies/haha.gif)