![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Moderator: {o}
Święta prawda pamiętam tamte czasy i ten klimat Roswell niestety dziś już go nie maCzips wrote:no ale wtedy to była nowość! szał i w ogóle, w telewizji co godzinę była reklamówka. A teraz? Nie ma chyba żądnej, a puścili to tak jak puszczają przez czas feriowy powtórki
Emisja ALEXA to już niestety nie to samo. Ale miło wiedzieć że wśród młodszych roczników również znajdują się fani Roswellela12 wrote:no właśnie ja Wam tego zazdroszczę, tego czekania kiedyś na Roswell i wgl. bo teraz jak emitowali I sezon to tylko jak ze szkoły wracałam to się spieszyłam żeby zdążyć, a tak to nic poza tym... no ale jak Alex puści II sezon na roswell.pl o 23 to poczuję trochę jak Wy się kiedyś czuliście
Jeśli dobrze pójdzie i Alex dogada się z adminem to Czips jako nowy mod zrobi tu porządek, Dzięki jej nowej randze a co za tym idzie jej nowym uprawnieniom mogli byśmy o wiele więcej zdziałać niż w chwili obecnej. Nasz proces ożywiana tego forum nabrał by rozpędu ale na chwile obecną to tylko gdybanie bo najpierw czips musi zyskać takową range.Beauty_Has_Come wrote:Zastanawiam się, czy moderatorzy forum jeszcze na nie zaglądająCzy jeszcze pilnują, czy każdy mówi na temat w danym wątku. Szkoda, że wielu z nich już od dawna się nie logowało.
Cała przyjemność po mojej stronieCzips wrote:Dziękuję dziękuję :d
Jestem mile połechtana.
Nie chodzi nam broń boże o władzę tylko jedynie o to że w przypadku gdyby Czips została modem mogła by tu trochę posprzątać i zrobić porządek z postami itp. Rozmawialiśmy już na ten temat z Alexem i otrzymaliśmy od niego odp że również porozmawia o tym z tobą adminie. Ale najpierw musimy ułożyć jakiś sensowny plan ożywienia tego forum i dopiero wtedy prześlemy go Alexowi. Więc proszę nie wyciągać pochopnych wniosków{o} wrote:Generalnie nie widzę związku między rangą a rozkręcaniem Forum. Dotychczas kolejność była raczej odwrotna: moderatorem zostawało się za uprzednie zasługi.
Dobra jutro lub najpóźniej w piątek nad tym pomyśle i napisze jak bym to widział.Beauty_Has_Come wrote:Max, jeśli masz jakieś konkretne przemyślane propozycje to napisz tutaj, w tym temacie.
W sprawie moderacji trzeba poczekać na opinię administratora, czyli {o} - to chyba jasne.MAX EVANS wrote:Ej żyjecie wy tam? Czy ktokolwiek przeczytał mojego posta powyżej?
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests