Czekamy z niecierpliwością
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Patyk niestety ale Czips mówi prawdę będziesz musiał samo sobie dopowiedzieć dalszy ciąg historii. Swoją drogą ten temat jest ostatnio dość często poruszany? Ktoś puścił jakąś plotkę czy co?Patyk wrote:Witajcie.
Poda ktoś linki do 4 sezonu rosewll??
Irien, czekam na odpowiedź od Hotaru. Kiedy tylko cokolwiek od nie dostanę, na pewno napiszę w tym temacie, a nawet prześlę PWirien7 wrote:Beauty_Has_Come dobra robota !!!!
Czekamy z niecierpliwością
Myślę, że to przez nazwy tematów. Przychodzi taka nowa duszyczka na forum, widzi napisy w tematach "sezon 4", "kolejne sezony" i mysli - ej, ja też chce to zobaczyć. A fakt, że jej się nie chce przeczytać całego tematu wyjaśnia resztę. Swoją drogą kiedyś myślałam o stworzeniu FAQ, które można by umieścić na roswell.pl, odpowiadającego na te "najczęściej zadawane pytania" typu:MAX EVANS wrote:Swoją drogą ten temat jest ostatnio dość często poruszany? Ktoś puścił jakąś plotkę czy co?
Teraz tylko cierpliwie trzeba czekać.Beauty_Has_Come wrote: Kiedy tylko cokolwiek od nie dostanę, na pewno napiszę w tym temacie, a nawet prześlę PW
Trzeba to wcielić w życie. No roswell.pl jest FAQ i trzeba by było uzupełnić je o te pytania które zasugerowałaś i może jeszcze jakieś.Beauty_Has_Come wrote:Swoją drogą kiedyś myślałam o stworzeniu FAQ, które można by umieścić na roswell.pl, odpowiadającego na te "najczęściej zadawane pytania"
Masz racje pozostaje nam jedynie zaapelować do tych nowych duszyczekBeauty_Has_Come wrote: Przychodzi taka nowa duszyczka na forum, widzi napisy w tematach "sezon 4", "kolejne sezony" i mysli - ej, ja też chce to zobaczyć. A fakt, że jej się nie chce przeczytać całego tematu wyjaśnia resztę.
Niektóre tematy są taaaaakie długie, że nie nie dziwie tym ludziom.MAX EVANS wrote:LUDZIE CZYTAJCIE TO NIE BOLI
Te dotyczące 4 sezonu do takowych nie należąirien7 wrote:Niektóre tematy są taaaaakie długie, że nie nie dziwie tym ludziom.
Beauty_Has_Come sądząc po poście (i co gorsza żadnych odpowiedzi na zadane przez Hotaru pytanie) z "naszego" 4 sezonu nici.Beauty_Has_Come wrote: Irien, czekam na odpowiedź od Hotaru. Kiedy tylko cokolwiek od nie dostanę, na pewno napiszę w tym temacie, a nawet prześlę PW
też byłam zła, że linki nie działają, ale co tu zrobić. No a z Hotaru, to wielka szkoda.....niestety.Goya wrote:Nieeee ratujcie chyba mam zawałDlaczego większość linków nie działa lub jest uszkodzona ? Pewnie brak zainteresowania ze strony fanów. Hotaru się nie odedzwała ? Jak ona może nam to robić
Users browsing this forum: No registered users and 16 guests