Roswelliański BLOG :-)
Moderators: Galadriela, Olka
Re: Roswelliański BLOG :-)
Is it really true could you save yourself, for someone who, loves you for you?
- MAX EVANS
- Fan
Ela to czemu na Chacie dziś nie byłaś? Czekaliśmy razem z Beauty. To samo tyczy się Czips?ela12 wrote:to Ty Beauty jeszcze mnie nie znasz ;>
też jak dyskutuję to nie daję za wygraną - co to to nie
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
przykro mi, ale musiałam zostać do 23 w pracy.
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Zawsze we wtorki czatujecie?
Ja wczoraj miałam zajęcia ciurkiem od 8 rano do 20. Sama się sobie dziwie jak ja to wytrzymuje.
Ja wczoraj miałam zajęcia ciurkiem od 8 rano do 20. Sama się sobie dziwie jak ja to wytrzymuje.
- MAX EVANS
- Fan
Zarówno Czips jak i irien7 dostają moje rozgrzeszenie z powodu nieobecności na wczorajszym Chacie.
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Jeszcze nie miałam przyjemności wdać się z Tobą w wymianę poglądów, szczególnie, jeśli byłyby one sprzeczne Ani nie widziałam Twoich postów w założonym przeze mnie temacie o Kosmicznej Tajemnicy, w którym bronię jak lwica swoich poglądów - zapraszam Ja oczywiście też wypowiem się w sprawie literatury wampirzej, przymierzam się do napisania większego posta, który pojawi się już niebawemela12 wrote:to Ty Beauty jeszcze mnie nie znasz też jak dyskutuję to nie daję za wygraną - co to to nie
Max - nie rozumiem, co oznacza Twój post w temacie o Homoseksualizmie, w kwestii dyskusji {o} i Czips - to dobrze, że dyskutują, czy źle? Moim zdaniem - świetnie! Śledziłam tę wymianę zdań z uwagą i jestem ciekawa, jakie teraz strony podejmą stanowiska - czuć w tym temacie prawdziwe, świeże forum, dyskusje i wymianę zdań - co uwielbiam i preferuje ponad ogólne potakiwanie
no to tak. po pierwsze na chacie nie byłam bo w tygodniu nie mam czasu. po drugie nie zauważyłam tematu o Kosmicznej Tajemnicy ale zajrzę tam jak będę miała więcej czasu.
Is it really true could you save yourself, for someone who, loves you for you?
- MAX EVANS
- Fan
Oczywiście że dobrze To była tylko moja spontaniczna reakcja na myśl o ich ponownym przekomarzaniu sięBeauty_Has_Come wrote:Max - nie rozumiem, co oznacza Twój post w temacie o Homoseksualizmie, w kwestii dyskusji {o} i Czips - to dobrze, że dyskutują, czy źle? Moim zdaniem - świetnie! Śledziłam tę wymianę zdań z uwagą i jestem ciekawa, jakie teraz strony podejmą stanowiska - czuć w tym temacie prawdziwe, świeże forum, dyskusje i wymianę zdań - co uwielbiam i preferuje ponad ogólne potakiwanie
jeśli można wtrącić: dla mnie to żadne przekomarzanie się ;p
swoją drogą nie wiedziałam, że mamy tak wiele czytelników ;p i dlaczego się nie udzielacie?
swoją drogą nie wiedziałam, że mamy tak wiele czytelników ;p i dlaczego się nie udzielacie?
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Czytelnicy wiernie obserwują wątek Dlaczego się w nim nie udzielam? Dlatego, że problem homoseksualizmu nigdy mnie nie dotknął, a żeby prowadzić dyskusję powinnam przyjąć jakieś stanowisko i umieć je argumentować. A niestety nie znam medycznych interpretacji tego typu zjawiska.Czips wrote: swoją drogą nie wiedziałam, że mamy tak wiele czytelników ;p i dlaczego się nie udzielacie?
hmm... może źle dobrałaś słowa, lub ja Cie nie rozumiem, ale moim zdaniem homoseksualizm to nie "zjawisko"
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Rzeczywiście, wyraziłam się mało precyzyjnie. Nie czytałam publikacji poświęconych temu tematowi - tak to powinnam ująć, zamiast słowa "zjawisku".
- MAX EVANS
- Fan
Czips coś ty dziś taka wyczulona na nasze słownictwo co? Przyznaje użyłem nieodpowiedniego słowaCzips wrote:jeśli można wtrącić: dla mnie to żadne przekomarzanie się ;p
nie o słownictwo a raczej o cały temat... bo homosekusalizm i homofobie to dla mnie bardzo wrażliwy temat.
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
- MAX EVANS
- Fan
Ok przyjąłem do wiadomości.Czips wrote:nie o słownictwo a raczej o cały temat... bo homosekusalizm i homofobie to dla mnie bardzo wrażliwy temat.
- MAX EVANS
- Fan
Roswellianie kiedy planujemy kolejnego Chata
Niewiem Max u mnie zapowiada się ciezki tydzień w budzie ;(
Jest niedziela, pada deszcz, a ja powinnam uczyć się na ekonometrie i taaaaak mi się nie chce
Jutro znowu się nie wyśpię i tak aż do czwarku.
Piekny piewszy dzień wiosny.
Jest niedziela, pada deszcz, a ja powinnam uczyć się na ekonometrie i taaaaak mi się nie chce
Jutro znowu się nie wyśpię i tak aż do czwarku.
Piekny piewszy dzień wiosny.
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Ja mam bardzo pracowity przyszły tydzień ... Niestety...
- MAX EVANS
- Fan
Dlatego właśnie zapytałem drogie panie bo można ustalić jakiś odleglejszy termin i przez dłuższy czas nagłaśniać to na Roswell.pl może wtedy więcej osób weźmie w nim udział?
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Jeśli ktoś ma jakieś propozycje czatowe - zapraszam do podzielenia się
Wiosna, nareszcie nadeszła do mnie wiosna Już mogę chodzić w lekkim płaszczyku i wystawiać twarz do pierwszych promieni słońca. pracy dużo, ale, cóż Nigdy nie jest idealnie
Wiosna, nareszcie nadeszła do mnie wiosna Już mogę chodzić w lekkim płaszczyku i wystawiać twarz do pierwszych promieni słońca. pracy dużo, ale, cóż Nigdy nie jest idealnie