Roswelliański BLOG :-)
Moderators: Galadriela, Olka
Re: Roswelliański BLOG :-)
mi pasuje w soboty i piątki
a ja idę jutro do lekarza. rok temu leciała mi co jakiś czas krew z nosa, i teraz sie powtórzyło. wróciłam sobie dziś ze szkoły i nagle bum... 10 minut męczarni, byłam bliska płaczu, boję się jutra bo nie wiadomo co mi wyjdzie...
a ja idę jutro do lekarza. rok temu leciała mi co jakiś czas krew z nosa, i teraz sie powtórzyło. wróciłam sobie dziś ze szkoły i nagle bum... 10 minut męczarni, byłam bliska płaczu, boję się jutra bo nie wiadomo co mi wyjdzie...
Is it really true could you save yourself, for someone who, loves you for you?
Bedzie dobrzeela12 wrote: boję się jutra bo nie wiadomo co mi wyjdzie...
- MAX EVANS
- Fan
Jestem za którymś piątkiem lub sobotą. ela12 rośniesz i tyle Nie ma się czym martwic głowa do góry
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
MAX EVANS wrote:Jestem za którymś piątkiem lub sobotą. ela12 rośniesz i tyle Nie ma się czym martwic głowa do góry
Ela, trzymam kciuki i posyłam dobrą energię
Max, powróciłeś Myślałam, że odleciałeś na Antar
- MAX EVANS
- Fan
Beauty nie tylko ty poczułaś wiosnę Ja w przypływie pozytywnej energii jaką zafundowała mi wiosna wymalowałem mieszkanie I stąd wzięła się moja dwudniowa nieobecność na forum Swoją drogą myślałem że po dwóch dniach zastanę na forum większą ilość waszych postów ale jak widać chyba wiosna każdego odpędziła od komputeraBeauty_Has_Come wrote:Wiosna, nareszcie nadeszła do mnie wiosna Już mogę chodzić w lekkim płaszczyku i wystawiać twarz do pierwszych promieni słońca. pracy dużo, ale, cóż Nigdy nie jest idealnie
Roswell to dla mnie coś więcej niż tylko serial to opowieść o przyjaźni i miłości, to część mojego życia.
- MAX EVANS
- Fan
Beauty miło z twojej strony już myślałem że nie zauważyliście w ogóle mojej nieobecności?Beauty_Has_Come wrote:Max, powróciłeś Myślałam, że odleciałeś na Antar
- Beauty_Has_Come
- Zainteresowany
Oczywiście, że zauważyłam Domyślam się, że zatrzymały Cię ważne sprawy, bo przecież codziennie zaglądasz. i tak patrzyłam z niepokojem na nowe posty, czy wróciszMAX EVANS wrote:Beauty miło z twojej strony już myślałem że nie zauważyliście w ogóle mojej nieobecności?
- MAX EVANS
- Fan
DZIĘKUJE to BARDZO miłeBeauty_Has_Come wrote:Oczywiście, że zauważyłam Domyślam się, że zatrzymały Cię ważne sprawy, bo przecież codziennie zaglądasz. i tak patrzyłam z niepokojem na nowe posty, czy wrócisz
nie nie, to nie przez to że rosnę
prawdopodobnie mam anemię, jutro idę z rana na badania które wszystko wykażą. i już cieszę się weekendem bo jutro nie idę również do szkoły zaraz sobie obejrzę z 2 odc. Roswell bo się stęskniłam za kosmitami
prawdopodobnie mam anemię, jutro idę z rana na badania które wszystko wykażą. i już cieszę się weekendem bo jutro nie idę również do szkoły zaraz sobie obejrzę z 2 odc. Roswell bo się stęskniłam za kosmitami
Godzinę temu wróciłam do domu
Dziś był piekny dzień. Słońce usmiechało się do nas, a cały trawnik w parku Kasprowicza zakwitł krokusami
Lubię to przebudzenie po zimie
Ja się jeszcze nie rozebrałam do końca z tą strona na której czatujecie, ale ....
-> no to kiedy czatujemy?
Dziś był piekny dzień. Słońce usmiechało się do nas, a cały trawnik w parku Kasprowicza zakwitł krokusami
Lubię to przebudzenie po zimie
Ja się jeszcze nie rozebrałam do końca z tą strona na której czatujecie, ale ....
-> no to kiedy czatujemy?
Elu ja tez miałam bardzo częste krwotoki z nosa, ale skąd pomysł, że to anemia?
Jak byłam młodsza i dorastałam był to duży problem, ale teraz pojawia się rzadko, z reguły wtedy, gdy jestem wykończona i zestresowana.
Jak byłam młodsza i dorastałam był to duży problem, ale teraz pojawia się rzadko, z reguły wtedy, gdy jestem wykończona i zestresowana.
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
mój lekarz mi tak powiedział, niestety to nie mój pomysł
poza tym od dłuższego czasu parę razy dziennie (nawet gdy baaardzo powoli wstaję) robi mi się ciemno przed oczami na parę sekund.
poza tym od dłuższego czasu parę razy dziennie (nawet gdy baaardzo powoli wstaję) robi mi się ciemno przed oczami na parę sekund.
hmm... no ja tam lekarzem nie jestem się nie znam, ale krwotok z nosa i anemia? Chyba, że mieszkasz w Czarnobylu, albo jesteś narazona na promienie Gamma w dużej ilości, inaczej nigdy nie słyszałam, żeby krwotoki przypisać anemii
Ale mam nadzieję, że wszystko będzie ok!
Ale mam nadzieję, że wszystko będzie ok!
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
- MAX EVANS
- Fan
Może Ela mieszka w Prypeci?Czips wrote:hmm... no ja tam lekarzem nie jestem się nie znam, ale krwotok z nosa i anemia? Chyba, że mieszkasz w Czarnobylu, albo jesteś narazona na promienie Gamma w dużej ilości
nie wiem gdzie to jest nawet wiec na pewno tam nie mieszkam
- MAX EVANS
- Fan
Ela to dla ciebieela12 wrote:nie wiem gdzie to jest nawet wiec na pewno tam nie mieszkam
teraz już będziesz wiedzieć
haha no ej dzięki
"Miasto Widmo" - coś dla mnie :>
ale ze mnie sierota, walnęłam się w twarz aparatem (niby lekki ale coś tam waży) i teraz mam siniaka... boliiii a jak Wam minął dzień?
"Miasto Widmo" - coś dla mnie :>
ale ze mnie sierota, walnęłam się w twarz aparatem (niby lekki ale coś tam waży) i teraz mam siniaka... boliiii a jak Wam minął dzień?
- MAX EVANS
- Fan
Jeśli o mnie chodzi to standardowo jak w każda sobotę edukacja (dziś zaprojektowałem z kumplem gazetę codzienną coś na wzór Dziennika) jutro to samo tyle że dłużej. A oprócz tego mam bardzo dobry humor bo wczoraj oglądałem jeden z najciekawszych meczów mojej drużyny w tym sezonie. Po 28 sekundach krzyczałem ze złości po 10 minutach mało nie rozwaliłem plazmy ze wściekłości a po 93 minutach mało się nie popłakałem ze szczęścia to w takim szybkim telegraficznym skrócieela12 wrote: a jak Wam minął dzień?
a ja 3 dzień leniuchuje... ale jutro do pracy rodacy...
no i rozstałam się z moim ukochanym ;(
nie będą to ciekawe święta.
no i rozstałam się z moim ukochanym ;(
nie będą to ciekawe święta.
Godzina późna, wychodzę.
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
Oślepia mnie księżyc,
Oślepia mnie uczucie,
Wracam... Sam...
- MAX EVANS
- Fan
No to już wiem dlaczego napisałaś w innym wątku cytuje "Bo ileż można oglądać wielkiej miłości, takie rozstania są ciekawsze!" Swoją drogą dość specyficzne podejście do sprawyCzips wrote:no i rozstałam się z moim ukochanym ;(