Ideał kobiety
Moderators: Galadriela, Olka
hmm chodzilo mi Nephit o jej walory NATURALNE ale w sumie spelnienie takich "prawdziwych" dwoch... ekhm lub wiecej marzen tez odpowiada
ale tez pomysl - a jesli by sie taka trafila ze sklonnosciami do... mm przemocy![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
ale tez pomysl - a jesli by sie taka trafila ze sklonnosciami do... mm przemocy
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Po co człowiek żyje ?Aby byćoczamiuszamii sumieniemStwórcy WszechświataTy baranie][-][ ][_][ ][\/][ //-\ ][\][
A to wypowiem się na ten temat.
No więc.... najpierw wygląd. Wprost ubóstwiam blondynki z długimi włosami. Może to i staroświeckie, ale przy takich kobietach(+jeśli mają jakąś twarz
) to ja naprawdę wymiękam. Ideał kobiety powinien być podobny do mnie(nie z wyglądu, bo w życiu...
) tylko z charakteru. Taki niby cichociemny, ale przysrać każdemu potrafi, z dużym poczuciem humoru. Pyskaty i nie ukrywający swoich uczuć(szczególnie tych złych). Powinna dbac o zdrowie(nie... nie dietami, bo się zachlastać idzie), ale uprawiając sport, najlepiej jazda na rowerze i inne tego typu. No i odpada tym domatorki, dobrze jest się czasem pokazać na mieście(nie za często, bo się ludzie przyzwyczają, albo można dostac wp...... po ewentualnej przyczajce, tracąc kosztowności-w tym oczywiście swój ideał
). To by było tyle, jak mnie oceniacie?? Maniak?? ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
No więc.... najpierw wygląd. Wprost ubóstwiam blondynki z długimi włosami. Może to i staroświeckie, ale przy takich kobietach(+jeśli mają jakąś twarz
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
oczywiście zapomniałem wspomnieć - co oczywiste. ze najlepiej z serialu dla mnie wygląda Shiri. To jest taki typ kobiety, przy której wymiekam ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Niestety nie znam jej charakteru, ale wygląda na wesołą. wiecej nie jestem w stanie powiedziec, wiec czy to jest moj ideał??![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
wracajac do zalet ideału, to taka bijąca ciepłota (jak od Shiri) tez byłaby mile wskazana![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Niestety nie znam jej charakteru, ale wygląda na wesołą. wiecej nie jestem w stanie powiedziec, wiec czy to jest moj ideał??
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
wracajac do zalet ideału, to taka bijąca ciepłota (jak od Shiri) tez byłaby mile wskazana
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Hotori - cenilbym bardziej kobiete z ambicjami ktora potrafi sie zajac soba w wolnym czasie nie czytajac przy tym Pani Domu
cholera moglbym nawet czasem cos ugotowac
mi to nie przeszkadza, moj starszy braciak tez jest kucharzem w domu ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Po co człowiek żyje ?Aby byćoczamiuszamii sumieniemStwórcy WszechświataTy baranie][-][ ][_][ ][\/][ //-\ ][\][