RAMZES
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
wiesz Ty co?? To jedyny temat, którego wypowiedzi rzadko sa na temat
Okazuje sie, że piszemy na temat avatarka, którego już nie ma
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Pytałeś, czy mi się podoba twój obrazek.. hmm.. tylko który? Moje zdanie na temat golizny jest podobne do zdania PITERA
chociaż z zupełnie innych powodów... no bo JA nic przeciwko WCALE nie mam... ale wolałabym tak na osobności pana Behra zobaczyć, po powiedzmy całkiem miłym okresie znajomości, niż żeby mi błyskał po oczach co pięć sekund
Co do avatarka z K4 z NY, to tak. Podoba mi się o wiele bardziej niż te rozbierane, bo daje mi więcej do myślenia i widze tę stronę Maxa, którą "rozwijam" - chociaż trochę inaczej niż w przypadku odcinków z NY- w legendach. A poza tym.. uważam, że nie ma nic bardziej ...hmmm... rozpraszającego niż kompletnie ubrany facet, który chce się rozebrać, ale tylko dla Ciebie
PITER - byóeś dzielny, naprawdę. Proponuję w nagrodę żebyś pooglądał sobie damskie avatarki w temacie pana Behra, bo tam same babeczki chyba się wypowiadają
"...I'm a member of that group of... outsiders. So... thank you, Roswell... Thank you for... for letting me live among you...Thank you for giving me a home... "