Jakiej muzyki słuchają fani Roswell?
Moderator: LEO
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
Witam wszystkich
Ja uwielbiam muzyke pop, rock, soul i R&B
Co do POPu to uwielbiam Shakirę(co widać ), Christine Aguilere i Justina Timberlake'a
Z zespołów o mocnym brzmieniu lubie Evanescence, Within Tempation i The Offspring
W przypadku soulu moją ulubioną wokalistką jest Sarah Connor a R&B Alicia Keys
Jeżeli chodzi o Hip Hop to czasem slucham Eminema ale poza tym to nie przepadam za taka muzą....
Ja uwielbiam muzyke pop, rock, soul i R&B
Co do POPu to uwielbiam Shakirę(co widać ), Christine Aguilere i Justina Timberlake'a
Z zespołów o mocnym brzmieniu lubie Evanescence, Within Tempation i The Offspring
W przypadku soulu moją ulubioną wokalistką jest Sarah Connor a R&B Alicia Keys
Jeżeli chodzi o Hip Hop to czasem slucham Eminema ale poza tym to nie przepadam za taka muzą....
---"We are beautiful in every single way - Yes, words can bring us down..."---
---------------:mrgreen: PoZdroWiOnKa Dla LuśKi, MeNelKi oRaZ LysS ----------------
---------------:mrgreen: PoZdroWiOnKa Dla LuśKi, MeNelKi oRaZ LysS ----------------
hmm to w sumie tak jak ja, tylko od konca i bez Nirvany... (nie lubie sie dolowac.. i tak mam ciezkie zycie.. )Luca wrote:Moja podstawowa hierarchia (czyli trzy podobne rodzaje, klasyka):
*Nirvana
*Linkin Park
*Metallica
ja limp bizkit nie slucham, ale musze przyznac, ze zdarzaja im sie ciekawe piosenki...
a LP jest oczywiscie genialny...
czego nie moge powiedziec, Szati, o Justinie, Offspringu, czy Eminemie...
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
O gustach się nie dyskutujepiter wrote:czego nie moge powiedziec, Szati, o Justinie, Offspringu, czy Eminemie...
Swoja drogą, nie ukrywam, że jestem (mile) zaskoczona tym, iż sie nie przyczepiłeś ani do Shakiry ani do Christiny
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
akurat w przypadku Shakiry, nie chodzi o nia sama, tylko o typ muzyki jaki prezentuje. Po prostu nie moj gust. Za malo dzikiej energii, zeby mierzyla sie z LP, za malo techniki i swoistego geniuszu muzycznego, zeby mogla podskoczyc Metallice... po prostu, nieco tylko lepsza niz przecietna, czterosezonowa ksiezniczka popu...
choc przyznaje, ze Britney nie ma do niej startu...
choc przyznaje, ze Britney nie ma do niej startu...
dzien dobry. jestem piter i wszystkich lubie.
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
No to ewentualnie rozumiemakurat w przypadku Shakiry, nie chodzi o nia sama, tylko o typ muzyki jaki prezentuje. Po prostu nie moj gust.
I tu się zgadzamychoc przyznaje, ze Britney nie ma do niej startu...
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany
ja lubie rock, zwlaszcza Silverchair
LP wydali ostatnio bardzo dobra plyte, ale na Hybryd Theory bylo wiecej ostrzejszego grania.
RHCP tez sa w miare dobrzy, choc z wiekiem graja coraz mniej rockowo (ale plyta By the way jest bardzo spoczko)
Evanescence maja talent, zwlaszcza Ann Lee ma zabojczy glos, jeden z najlepszych jaki slyszalam
procz tych komercjalichow bardzo lubie Counting Crows, Dave Matthews Band, niegrających juz Alice in Chains, Silverchair, ale to juz wspominalam
No i muzyka filmowa - czy to róznorakie piosenki, ktore znajduja sie na sciezce dzwiekowej, czy po prostu muzyka klasyczna (ukłony dla Hornera, Howarda i Newtona)
LP wydali ostatnio bardzo dobra plyte, ale na Hybryd Theory bylo wiecej ostrzejszego grania.
RHCP tez sa w miare dobrzy, choc z wiekiem graja coraz mniej rockowo (ale plyta By the way jest bardzo spoczko)
Evanescence maja talent, zwlaszcza Ann Lee ma zabojczy glos, jeden z najlepszych jaki slyszalam
procz tych komercjalichow bardzo lubie Counting Crows, Dave Matthews Band, niegrających juz Alice in Chains, Silverchair, ale to juz wspominalam
No i muzyka filmowa - czy to róznorakie piosenki, ktore znajduja sie na sciezce dzwiekowej, czy po prostu muzyka klasyczna (ukłony dla Hornera, Howarda i Newtona)
THERE'S TRUTH TO EVERY RUMOR
- Szalona_Szatynka
- Zainteresowany