![Cheesy Grin :cheesy:](./images/smilies/icon_cheesygrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Ja też wolę Jasona z krótkimi włosami, coś jak 4AAAB i Control. Ale i tak już jest lepiej
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
Wiem Elu, byłam tam. Nabijałam sie tylko trochę z dziewczyn z f4f które zawodziły "ach jak ja już stęskniłam się za jego głosem"...tak jaby nie było 62 odcinków Roswell, żeby sie tym napawaćAleż Aniu możesz posłuchać jego głosu i śmiechu jak wejdziesz na stronę do której podałam link
Luki muszę jednak wejść z tobą w polemikę. Otóż wydaję mi się, że wydanie europejskie nie jest drogie. kosztuje ok 214 zl+ koszty przesyłki ok. 20 zł. Czyli w sumie ok 230 zł. Czyli tak naprawdę 40 zł drożej niż w USA. A to tak drogo przecież nie jest. tym bardziej jak ktoś nie będzie wiedział jak odblokować sobie odtwarzacz DVD. Poza tym słyszałem, że odblokowac można odtwarzacz DVD czasowo, a nie na stałe. Nie wiem czy to tylko prawda. W ramach wyjaśnienia na Amazon.co.uk Roswell na DVD jest 25% obniżone, czyli kosztuje ok 210 zł. Czy to o wiele drożej jak ze Stanów. I tu wydaję mi się, że nie byłoby takich problemów przy płatności. I no na pewno będzie krótszy czas oczekiwania na przesyłkę... Luki także osąd pozostawiam tobie i wam wszystkim. Mi się wydaję, że to o wiele drożej nie jest. Tym bardziej funt brytyjski ostatnio spada, a przypomnę, że cały czas rósł. Dlatego jest szansa, że bedzie jeszcze taniej...luki wrote:W Europie cenowo nie opłaca zupełnie się kupywać. Na amazon.com Roswell DVD stale kosztuje 42$ + 7$ przesyłki (idzie ok. 10 dni). 48$ x ok. 3,9 zł = 190 zł. Pod tym względem USA jest naprawdę dobre.
Są tylko dwa problemy. Po pierwsze, trzeba przestawić swój odtwarzach na region 1 lub 0. W większości DVD nie ma z tym problemu, zarówno jeśli chodzi o napędy w komputerze, jak i stacjonarne (jakby co to służę informacją na PM). Druga trudność to płatność: jeśli nie mamy karty kredytowej, trzeba słać im czek. A to trwa.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests