no i wasza ocena w skali od 0 do 6
No to ja pierwsz zacznę. Wczoraj obejrzałam, no i musze przyznać, że film mi się podobał, z gatunku Horror, Fantasy i Przygodowy, czyli mieszanka tego co lubie
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Image](http://images.killermovies.com/v/vanhelsing/gallery/0_poster_ver2.jpg)
Moderators: Galadriela, Olka
Uzupełnie swoją wypowiedź...Tutaj możecie pisać swoje opinie na temat filmów, które wchodzą do kin. Powiedzieć co myślicie o nim czy warto go obejrzeć, co wam się podobało co nie. podyskutowac na ten temat z innymi, którzy juz go oglądali. Przydałby się jakiś plakat do filmu o którym mówicie lub zdjęcie...
no i wasza ocena w skali od 0 do 6
Hmmm a czemu aż taki szok ? Zresztą pracuje tam dopiero od niedawna, ale praca jest super, no i oczywiście oglądam sobie filmyHotaru wrote: Hypatio - nie miałam pojęcia, że pracujesz w kinie!!! Dla mnie to ogromne zaskoczenie... wręcz szok!
Parafrazując wcześniejsze wypowiedzi, określę film tak: nie jesteś w stanie do końca przewidzieć, co jeszcze scenrzysta wymyślił, mimo schematu bondowskiego... Ostatnio nieczęsto zdarzało mi się natykać na takie filmy. Efekty? Hm, nie każda produkcja ma budżet taki jak MAtrix czy Władca Pierścieni.Ligę widziałam jeszczez dysku i przyznam, że zupełnie nie wiem co Hotaru tak w nim zachwyciło.
Filmy z Angelną też omijam szerokim łukiem.Hypatia wrote: Polecam za to film "Złodziej życia" z Angeliną Jolie, Ethanem Hawk i Kiferem Sutherlandem.
Pięta Achillesa, nic Ci to nie mówi?Galadriela wrote:. Czemu Parys trafił akurat w piętę, czyżby był tak marnym strzelcem.
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests