![Ręka :hand:](./images/smilies/silver_hand.gif)
![Ręka :hand:](./images/smilies/silver_hand.gif)
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
Heh, powiedz to mojej siostrze, uparta jest jak osioł, na dzień dziecka koniecznie chce jakiegoś zwierzaka. Parę dni temu byłam z nią w zoologicznym - wreszcie na żywo zobaczyłam kosza (koszatniczkę). SłodziutkaMari wrote:A w zwiazku ze zblizaja sie wakacje, to moze na zwierzaczka sie zdecydujesz po wakacjach?
I skacze aż pod sufitMari wrote:może myszoskoczek? Małe przyjemne, do głaskania...
DziękiAras wrote:lizzy_maxia - gratuluję nowego lokatora
Do tej pory zdąży już podrosnąć, ale myślę, że nadal będzie taki słodki, jaki jest terazAras wrote:aż nie mogę się doczekać jak go zobaczę - okruszek, kruszynka, jajeczko, piórko, drobinka - mały delikates
Och, nie, nic z tych rzeczy - taka podróż zazwyczaj trwała 1,5 godziny, a świnka spędzała ją w specjalnym pojemniczku. Baja zmarła z powodu nowotworu, który był tuż przy krtani, więc nie można go było wyciąćSmerfeta wrote:Lizzy_maxio czy ty przypadkiem nie wymęczyłaś swoją świnkę morską? Mówię tak, ponieważ słyszałam, iż niektóre gryzonie strasznię się męczą przy podróży
Smerfeta wrote:Ach, to całe szczęście, bo już się przestreszyłam się, że ją ukatrupiłaś(sorry za wyrażenie).
Moim zdaniem koszatniczka jest podobna do wiewiórki, tylko ma zupełnie inny ogon. A wygląda tak(zdjęcie ze strony: http://koszatniczka.lunar.com.pl).Smerfeta wrote:nie słyszałam o takim zwierzątku jak koszatniczka ... Mogłabyś mi wytłumaczyć do czego jest podobne?
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests