caroleen - słucham, słucham. Szczególnie, jak alex wypłynie z nowym tematem-rzeką... wtedy zawsze wiem, że zafundujesz nam jakiś esej
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
A ja każdy czytam z wielką chęcią.
Co do pytanka o przyjaciela/ukochanego. Niestety nie miałam jeszcze przyjemności poznać tej najbliższej osoby odmiennej płci.
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Ciągle słyszę, że jestem zbyt dominująca. Ale co ja poradzę na fakt, że urodziłam się pod znakiem Lwa. Za to przyjaciółkę mam. Znamy się chyba od zawsze, przechodziłyśmy wiele trudnych chwil i nawet trudniejszych. I wciąż jesteśmy razem
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Nigdy nie wierzyłam w teorię o dwóch połówkach jabłka odnoszącej się do dusz. Uważam, że życie nie byłoby pełne bez obu osób - twojej miłości i największej przyjaźni. Więc może jabłuszko dzielone na 3?
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Wiem, że dla mojej przyjaciółki jestem w stanie zrobić wszystko. Co do partnera... przyjdzie pora by się dowiedzieć. Nie mniej twoje słowa mam wciąż w pamięci
A teraz powrót do pytania, które zadała Renya
Zdecydowanie swój styl. Jakbym miała latać po tych wszystkich sklepach w poszukiwaniu tego, co akurat jest na topie chyba bym zwariowała. Nie znoszę zakupów, a ciuchy kupuję "raz na ruski rok" hurtem i we wszystkich odcieniach... czerni
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
(no i czerwieni)
Przypadek, siła nadrzędna, ty - co lub kto kieruje twoim życiem?